1. Camping in de Veluwse bossen
  2. Ruime kampeerplaatsen & safaritenten
  3. Vele indoor en outdoor faciliteiten

Camping in Garderen

Wanneer u zoekt naar een fijne plek om te kamperen op de Veluwe raden wij onze 4-sterren camping in Garderen aan. In het najaar van 2020 heeft TopParken Camping de Hertshoorn in Garderen overgenomen. Tevens heeft deze camping in Garderen een nieuwe naam gekregen; Resort Veluwe. Ook na de overname blijft een deel van het terrein beschikbaar om te kamperen in Garderen. Vind uw ideale kampeerplaats en kom kamperen met uw eigen tent, caravan of camper. Op de ruime kampeerplaatsen omgeven door de Veluwse natuur bent u voorzien van een elektra-aansluiting en een eigen of gedeelde wateraansluiting. Ontdekt u onze camping in Garderen? Of verblijft u liever in een stoere safaritent of comfortabele accommodatie? Bekijk dan ons vakantiepark in Garderen.

Bekijk de kampeerplaatsen

Onze arrangementen

Kampeerplaatsen(2)

Vanaf
€ 79

Comfort kampeerplaats

Gelderland, Garderen
7Ja2
Vanaf
€ 69

Basis kampeerplaats

Gelderland, Garderen
6Ja2

Camping in Garderen met zwembad

Aan waterpret geen gebrek op onze camping in Garderen met zwembad. Hier beleeft iedereen plezier in het zwembad. Bij goed weer een verfrissende duik in het buitenzwembad of zonnen op de ligbedjes. Bij minder weer kunt u in het binnenzwembad plonsen of baantjes trekken. Extra leuk voor de kinderen; er is ook een rots waterspeeltuin. En u weet het, met zand en water vermaken de (klein)kinderen zich de hele dag op onze camping op de Veluwe

Naast het zwembad op onze camping in Garderen beleven ze ook veel plezier in de grote buitenspeeltuin, bij een van de vele kleine speeltuintjes of op de unieke speelzolder. De speelzolder is geopend in vakanties en de kinderen kunnen kappertje of winkeltje spelen, naar de mini bioscoop gaan of uren met autootjes spelen op het speelkleed. Een en al plezier op onze camping in Garderen met zwembad.

Faciliteiten op Resort Veluwe:

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Unieke speelzolder (170m2)
  • Grote buitenspeeltuin
  • Rots waterspeeltuin
  • Restaurant en cafetaria
  • Supermarkt

Ontdek Garderen en omgeving

Tijdens een vakantie in Garderen wilt u natuurlijk de omgeving verkennen. Resort Veluwe bevindt zich midden op de Veluwe. Het Speulder- en Sprielderbos liggen tegen de camping aan. Een fijne plek voor een wandeling met uw hond. Want naar onze camping in Garderen mag uw hond gewoon mee! Tegenover onze camping ligt de uitdaging voor stoere kinderen en volwassenen; het Klimbos. Klim op grote hoogte langs, door en over obstakels tussen de boomtoppen van de Veluwe. Ook Nationaal Park De Hoge Veluwe, Kinderpretpark Julianatoren en Dierenpark Amersfoort zijn binnen 30 autominuten te bereiken. Genoeg mogelijkheden voor avontuur in de natuur vanaf deze camping in Garderen met uw hond en gezin!

Boek een kampeerplaats in Garderen
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid