1. 14 vakantieparken met zorgfaciliteiten
  2. Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen voor max. 5 personen
  3. Onbezorgde vakantie in Nederland

Comfort Services en aangepaste vakantiehuizen in Nederland

Denkt u dat een onbezorgde vakantie of een weekendje weg niet is weggelegd voor mensen die zorg nodig hebben? Dan heeft u het mis, want bij TopParken bieden we een ontspannen én onvergetelijke vakantie voor zorgbehoevenden. Wij bieden extra (lichte) zorg aan tijdens uw vakantie op één van onze 14 vakantieparken. Door de Comfort Services, zoals een dagje uit met vervoer, de boodschappendienst, thuiszorg in uw vakantiehuis en hulp bij huishoudelijk werk, geven wij iedereen de gelegenheid om te genieten van een zorgeloze vakantie. Bovendien kunt u bij TopParken een aangepaste vakantiewoning in Nederland huren. 

Bij TopParken bieden we volledige ontzorging van uw vakantie waarbij u zelf de regie voert met behulp van een contactpersoon binnen TopParken. Deze contactpersoon ondersteunt u effectief en simpel in de behoeften die u op dat moment nodig heeft. Een fijn gevoel voor als u aan het herstellen bent van een ziekte, operatie, plastische chirurgie of wanneer u slecht ter been bent. Zie het als een persoonlijke butler.

Ontdek de 14 vakantieparken
 

TopParken Comfort Services

De missie van TopParken is om iedereen met een zorgbehoefte een zorgeloze vakantie te bieden! Denk hierbij aan een dagje uit inclusief vervoer, onze boodschappendienst, hulp bij huishoudelijk werk of thuiszorg in uw vakantiehuis, zodat u écht tijd heeft om een ontspannen vakantie te vieren. Ontmoet nieuwe mensen, geniet samen met uw partner of familie of lees in alle rust een goed boek. Het kan allemaal in een luxe (aangepast) vakantiehuis in Nederland op één van de 14 unieke locaties. Naast de vele faciliteiten, zoals een gezellig restaurant, binnen- en buitenzwembaden en activiteiten voor uw (klein)kinderen, zijn onze Comfort Services sinds kort een unieke dienstverlening en extra toevoeging op de faciliteiten.

De Comfort Services van TopParken

➤ Dagje uit met vervoer
➤ Thuiszorg in uw vakantiehuis
➤ Boodschappendienst
➤ Hulp bij huishoudelijk werk
➤ Aangepaste vakantiehuizen
➤ Veiligheid

Aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden

Wanneer u afhankelijk bent van een rolstoel is een smalle doorgang of een hoge drempel niet uw beste vriend. Gelukkig kunt u bij TopParken verblijven in een aangepast vakantiehuis voor mindervaliden. Onze rolstoelvriendelijke vakantiehuizen beschikken over een aangepaste badkamer en toilet. Bovendien kunt u parkeren bij uw aangepaste vakantiewoning, zodat er geen grote afstanden afgelegd hoeven te worden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken; het enige wat u hoeft te doen is genieten van een topvakantie! U vindt onze aangepaste vakantiewoningen aan zee, in de Achterhoek en aan het water. Wanneer u op zoek bent naar een aangepast vakantiehuis in Nederland, dan bent u bij TopParken op de juiste plek! 

Meer informatie over onze Comfort Services en aangepaste vakantiehuizen?
Neem dan contact met ons op via 088 - 500 24 24 of via het formulier in onderstaande button.

Neem contact op

Aangepaste vakantiehuizen (5)

Vanaf
€ 297
€ 280

Deluxe 5 personen

Gelderland, Aalst
52Ja
Vanaf
€ 300
€ 282

Deluxe 4 personen

Gelderland, Lunteren
42Ja
Vanaf
€ 301
€ 284

Deluxe 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
52Ja2
Vanaf
€ 310
€ 291

Comfort 4 personen MIVA

Noord-Holland, Egmond aan den Hoef
42JaNee
Vanaf
€ 1.494
€ 1.371

Villa Superieur 14 personen Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
147Ja2