TopParken
Airborne Ede
Airborne Ede
Airborne Ede

1 september 2021 - Airborne Ede

In de omgeving
-

Vier de vrijheid tijdens Airborne Ede

Vindt u het ook van groot belang om de dappere strijders die voor onze vrijheid vochten in 1944 te herdenken? In de gemeente Ede staat de maand september in het teken van Airborne Ede. Uw bezoek aan Airborne Ede kunt u uiteraard perfect combineren met een verblijf op een van onze prachtige vakantieparken in de buurt van dit event. Bekijk de oude vliegtuigen, geniet van optredens of neem deel aan de vele activiteiten en kom daarna geheel tot rust in uw comfortabele vakantiehuisje bij Ede.

Onze vakantieparken nabij Airborne Ede:

  • Bospark Ede
  • Recreatiepark 't Gelloo
  • Landgoed de Scheleberg
  • Recreatiepark de Wielerbaan
 

Bekijk onze vakantieparken nabij Airborne Ede ➤

 

Geniet met de hele familie van Airborne Ede

Voor welk vakantiepark u ook kiest, u kunt met de hele familie genieten van de bosrijke omgeving rondom Ede en tot rust komen voor en na uw bezoek aan Airborne Ede. Na een lange dag in het teken van parachutisten en luchtlandingen in het mooie Ede en op de Veluwe is niets fijner dan een frisse duik in het zwembad of een hapje eten in het restaurant op het vakantiepark. Bij het park Landgoed de Scheleberg staat een informatiebord met daarop de geschiedenis van het landgoed tijdens de Tweede Wereldoorlog. Verspreid over de Veluwe staan meerdere informatieborden, langs al deze borden lopen verschillende fiets- en wandelroutes.

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

Ontspan op een prachtig park in een bosrijke omgeving

De vier vakantieparken in de buurt van Ede zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Onze comfortabele en moderne vakantiehuizen zijn ideaal voor een ontspannen weekje of weekendje weg op de Veluwe terwijl u Airborne Ede bezoekt. Zo heeft u in al onze vakantiehuizen de beschikking over een sfeervolle woonkamer, een complete keuken, een moderne badkamer en een heerlijke tuin.

Bospark Ede ligt midden op de Veluwe in een prachtige bosrijke omgeving. Dit park is voorzien van een restaurant en buitenzwembad zodat u heerlijk kunt ontspannen na een dagje Airborne. Of kies voor Recreatiepark ’t Gelloo, waar u verblijft in een modern vakantiehuis met eigen terras en diverse sport- en spelactiviteiten. Of geniet onbeperkt van de vele faciliteiten, waaronder een binnenzwembad en de prachtige omgeving van Recreatiepark de Wielerbaan. Bent u van plan om naast Airborne Ede nog wat leuke en pittoreske dorpjes te bezoeken, dan is wellicht Landgoed de Scheleberg de ideale locatie om te verblijven. In onze comfortabel ingerichte vakantiehuizen zult u zich helemaal thuis voelen tijdens uw verblijf op de Veluwe en uw bezoek aan Airborne Ede.

Bekijk onze vakantieparken nabij Airborne Ede