Heilzame badplaats Noordwijk

Als vakantie voor u niets anders betekent dan strand en ontspanning, voelt u zich als een vis in het water in onze eigen kustplaatsen. Er zijn talloze plekken in Nederland waar u koninklijk kunt vertoeven, maar één plaats spant de kroon: Noordwijk. Een plek waar u, dankzij de aanwezigheid van frisse lucht en het rustgevende geluid van de golven, uw hoofd even leeg kunt maken samen met uw partner of kinderen. Deze populaire badplaats staat sinds kort niet alleen meer bekend om zijn hippe beachclubs en gezellige boulevards, maar ook om de heilzame werking van het zeewater. Vraagt u zich af waarom? Lees dan snel verder en ontdek waarom een vakantiepark in Noordwijk de plek is waar u wilt verblijven. 

Vakantiepark Noordwijk

Zen en gezond in Noordwijk

Voelt u zich na een dagje zon, zee, strand en een stevige wind ook als herboren? Dan heeft u wellicht een bezoekje gebracht aan kuuroord Noordwijk. Niet alleen staat een vakantie aan het strand hier gelijk aan op en top ontspanning, het is ook nog eens goed voor de gezondheid. Zo is het zeewater uitgeroepen tot een geneeskrachtige bron en zou het hoge zoutgehalte reumaklachten, een hoge bloeddruk en verschillende huidaandoeningen verminderen.

Bovendien biedt de badplaats naast ontspanning en de mogelijkheid tot opladen, ook ruimte voor gezelligheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verschillende strandtenten in Noordwijk? Ideaal om gezellig bij te kletsen onder het genot van allerlei lekkernijen samen met vrienden of familie. En de kinderen? Die vermaken zich kostelijk op het strand. Een ding is zeker, na een verblijf in een vakantiehuis in Noordwijk staat een jaarlijks bezoek aan deze badplaats op uw kalender.

Overnachten op steenworp afstand van de Noordwijkse kust

Deze zen ervaring compleet maken? Combineer uw bezoek aan kuuroord Noordwijk dan met een verblijf bij TopParken. Zo kunt u kiezen voor een overnachting bij Parc du Soleil, dat op wandel- of fietsafstand van het strand ligt. Ook Recreatiepark Noordwijkse Duinen is een goede optie als u vlak bij Noordwijk wilt verblijven. Vanaf dit park loopt u zo de duinen van Langevelderslag op.

Op de vakantieparken van TopParken komt u niets tekort. Zo vindt u hier zwembaden, restaurants en genoeg speelfaciliteiten voor de kids. Ook in de huizen staat genieten centraal, aangezien u hier beschikt over faciliteiten zoals een volledig ingerichte keuken en een fijne bad- en slaapkamer. De vrijstaande vakantiehuizen op Parc du Soleil en Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn ruim opgezet, waardoor u aan privacy, rust en ruimte geen gebrek hebt. Vakantie vieren kan wanneer u dat wilt, aangezien u hier iedere dag kunt in- en uitchecken (m.u.v. het hoogseizoen). 

Ook verblijven in de buurt van de heilzame badplaats? Dan is dit het ideale moment om een vakantiehuis te boeken bij TopParken. Maar wacht niet te lang, want voordat u het weet is uw vakantieplek aan het strand al bezet.

Ontdek ons aanbod in Noordwijk
 

Bekijk ook onze andere blogs: