Heerlijk nazomeren en uitwaaien op het strand en in de bossen van Noordwijk. Geniet van de laatste zomerwarmte, afgewisseld met een verfrissend herfstwindje. Het is tijd om u te laten verbazen en verrassen door de prachtige natuur. Open your senses.

In het najaar kunt u Noordwijk beleven als nooit tevoren. Strand, duinen, bossen of de dorpskernen en het cultureel erfgoed. Noordwijk biedt volop keus om te genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht. Ervaar de diversiteit en ruimte en trek erop uit. Vanaf september mag uw hond ook weer het strand op, zodat u met het hele gezin erop uit kunt.

Accommodaties in Noordwijk

In Noordwijk heeft u keuze uit twee TopParken: Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil. Beide zijn voorzien van diverse verblijfsaccommodaties en hebben een uitstekende ligging, dichtbij het strand en de bossen. Wilt u nog even heerlijk nazomeren en uitwaaien?

Bekijk de mogelijkheden
 

Max Liebermann arrangement

Op beide parken heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor het Max Liebermann arrangement. Dit is een mooie fiets- en wandelroute langs verschillende schilderwerken van Max Liebermann. Bij aankomst op het park ontvangt u een leuk kunstboekje van Max Liebermann. Wilt u ook gebruik maken van dit arragement? Wacht niet langer en boek vandaag nog! 

Bekijk het arrangement
 
Strand Noordwijk
 
Fietsen in Noordwijk
 
 

Aanbevolen artikelen