Een onvergetelijke en vooral zorgeloze vakantie, voor jong en oud, waarbij een unieke beleving in Nederland centraal staat. Ook nu de wereld er zo anders uitziet vanwege het Coronavirus.

Dit komt terug in de nieuwe commercial van TopParken. In samenwerking met Lange Frans, op zijn nummer ‘Het land van’, is de commercial geschreven. De commercial laat zien dat je met een gerust hart, veilig bij TopParken op vakantie kunt in Nederland. Het straalt de rust, mooie ligging, privacy en veiligheid uit die je op de vakantieparken van TopParken terugvindt. 

Bekijk hier de commercial

Vakantie in eigen land

Na een lange periode van thuisblijven, durven we langzaam weer vooruit te kijken en willen we even iets anders dan thuiszitten. Op de vakantieparken van TopParken zijn vergaande veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen voor een zorgeloze vakantie. Met 12 vakantieparken, verspreid over Nederland, hebben vakantiegasten een ruime keuze voor een vakantie. De vakantiehuizen op de vakantieparken van TopParken beschikken over een ruime privé tuin en bieden veel privacy. Zo kunt u dit voorjaar en deze zomer nog genieten van het natuurschoon op de Veluwe, een vakantie aan het water of de rust opzoeken van de Limburgse natuur. Tevens boekt u bij TopParken uw vakantie mét gratis omboekgarantie.