Geniet van een heerlijk kerstdiner in uw vakantiewoning

Dit jaar geen kerstdiner met de hele familie bij elkaar, maar in uw vakantiewoning op Résidence Valkenburg! Het restaurant op het park, Restaurant Woodz, staat voor u klaar met de lekkerste kerstontbijtjes en kerstdiners. Hiervoor zijn de fijnste gerechten geselecteerd, zodat u optimaal kunt genieten van een feestelijk kerstontbijt en kerstdiner in uw vakantiewoning. Vier de kerst als nooit tevoren en ervaar het echte kerstgevoel in Valkenburg!

Een heerlijk vers kerstontbijt

Op eerste en tweede kerstdag kunt u genieten van een feestelijk kerstontbijt. Tussen 08.00 en 09.00 uur wordt uw kerstontbijt bezorgt voor de deur, zodat u onbezorgt kunt ontbijten met uw partner of gezin.

  • Prijs ontbijt volwassenen: €14,50 per persoon
  • Prijs ontbijt kinderen tot 10 jaar: €7,50 per persoon
  • Prijs ontbijt kinderen tot 4 jaar: gratis

Kerstdineren in luxe

Op de eerste en tweede kerstdag kunt u genieten van een luxe kerstdiner. Het diner wordt volledig verzorgd en afgeleverd bij uw vakantiewoning. Het behoeft alleen nog een kleine finishing touch die makkelijk uit te voeren is. Tevens ontvangt u een duidelijke uitleg erbij. U heeft de keuze uit een drie- of vier gangen menu. Als een extraatje ontvangt u per twee personenen een heerlijke fles wijn cadeau! Uw diner wordt bezorgt tussen 13.00 en 15.00 uur, maar u mag het ook zelf afhalen bij restaurant Woodz tussen 11.00 en 12.00 uur.

  • Prijs 3 gangen menu: €42,- per persoon
  • Prijs 4 gangen menu: €45,- per persoon

Bestel en geniet van uw kerstmaaltijd

Bestel uw kerstontbijt en kerstdiner bij restaurant Woodz en geniet van een heerlijke Kerst vanuit uw vakantiehuis. De bezorging is gratis, zodat u veilig kunt genieten samen met uw gezin of met z’n tweetjes. Bestellen kan online tot en met donderdag 17 december via de site.

Boek uw kerstvakantie in Valkenburg