1. Drie vakantieparken
  2. Langs de Noordzeekust
  3. Laagste prijsgarantie

Strandvakantie in Nederland

Voor een ontspannen strandvakantie hoeft u niet naar het buitenland. Langs de Noordzeekust zijn verschillende prachtige stranden en duinen waar u kunt genieten van een strandvakantie in Nederland. 's Zomers lopen de temperaturen in ons land steeds vaker op en zijn tropisch warme dagen al lang niet meer zeldzaam. En waar kunt u deze tropische dagen nu beter door brengen dan op het strand? TopParken beschikt over drie vakantieparken aan de kust waar u kunt genieten van een strandvakantie in Nederland in een huisje. Geniet van wandelingen over de boulevard en op het strand door de branding, neem plaats op de loungebanken bij een van de beachclubs of bouw de mooiste zandkastelen. Een strandvakantie in Nederland is op en top genieten!

 
Bekijk het aanbod

Sfeerimpressie van uw strandvakantie in Nederland

Vakantiepark aan de kust:

▪ Drie vakantieparken van TopParken

▪ Gelegen in Egmond en Noordwijk

▪ Met binnen- of buitenzwembad

▪ Vakantiehuizen voor maximaal 6 personen

▪ Tuin met terras voorzien van tuinset

▪ Huisdieren welkom

 
Ontdek onze vakantieparken aan de kust
 

Beleef een strandvakantie in Nederland in een huisje

U bent het liefst zoveel mogelijk op het strand, bij de zee en in de duinen. Maar het is fijn om te weten dat uw huisje voorzien is van moderne gemakken. Een compleet ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer en heerlijke bedden voor een goede nachtrust. De tuinset op het terras is zomers een favoriete plek van vele gasten. Geniet van de zon! De (klein)kinderen vermaken zich met een spelletje in de tuin. Een strandvakantie in Nederland in een huisje bij TopParken is genieten van comfort en ontspanning. Wist u dat tijdens uw strandvakantie in Nederland uw hond ook welkom is in onze bungalows aan de kust? Ook last minute een strandvakantie in Nederland beleven kan bij TopParken!

 

Naar het strand en andere leuke uitstapjes...

Wandelen, vliegeren, zandkastelen bouwen, zonnen, badmintonnen en nog veel meer leuke dingen om te doen tijdens een vakantie op het strand in Nederland. Niet alleen in de zomer, ook in de winter is het fijn om naar het strand te gaan. Dikke jas aan, sjaal om en uitwaaien maar! Naast het strand en de zee heeft de omgeving nog meer te bieden. Een dagje shoppen in Amsterdam of Haarlem? Een museum bezoeken of een kunstroute volgen? Of een dagje spanning en sensatie in een pretpark? Het kan tijdens uw strandvakantie in Nederland.

U kunt ook uitstekend een dagje vertoeven rondom uw vakantiehuisje nabij de kust en op het vakantiepark. Onze parkfaciliteiten staan voor u klaar. Een duik in het zwembad, potje voetbal in de pannakooi of toekijken vanaf het terras naar uw spelende (klein)kinderen zijn allen mogelijk. Op het park is tevens een fietsverhuur, zo kunt u een mooie tocht maken. Onze medewerkers tippen u graag over een fietsroute.

Last minute van een strandvakantie in Nederland genieten? Boek direct ⤵