1. Waterrijke omgeving
  2. Altijd de laagste prijsgarantie
  3. Watersportmogelijkheden

Ons alternatief voor een vakantie aan de kust

Momenteel beschikt TopParken niet over parken direct aan de kust. Maar wij bieden uitstekende alternatieven om te genieten van een vakantie waarbij het water van het meer of een rivier aanwezig zijn. Vanaf Parc de IJsselhoeve of Park Westerkogge zijn het water van het Markermeer of rivier de IJssel eenvoudig te bereiken. Het maken van een wandeling bij zonsondergang of de lekkerste hapjes en drankjes proeven langs de waterkant. Allemaal mogelijk tijdens uw vakantie in Noord-Holland of Zuid-Holland. Een vakantieplek aan het water betekent dat u kunt varen, vissen, zeilen, kiten en nog veel meer watersportmogelijkheden kunt ontdekken. Wij bieden goede alternatieven voor een vakantiepark aan de kust. Zo raden wij Parc de IJsselhoeve en Park Westerkogge aan als perfecte uitvalsbasis voor uw volgende vakantie!

Bekijk ons aanbod
 

Vakantie bij TopParken 

Tijdens uw verblijf op Park Westerkogge of Parc de IJsselhoeve bevindt u zich in de omgeving van het water van de IJssel of het Markermeer. De woningen op deze parken bieden veel comfort en samen met de verschillende watersportmogelijkheden beleeft u hier een heerlijke vakantie aan het water. En in een waterrijke omgeving zal een visje in een lokaal restaurant u vast goed smaken.

Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard profiteren van onze parkfaciliteiten. Neem een duik in het zwembad, geniet van een hapje en drankje bij de horeca of neem deel aan een sportief potje op het sportveld. En wanneer u lekker achterover leunt mogen uw (klein)kinderen nog graag even uitrazen in de speeltuin. Kortom: bij TopParken beleeft u een topvakantie!

Uw vakantie in het kort:

‚ě§ Vakantiehuizen voor max. 6 personen
‚ě§ Zwembad op het park
‚ě§ Honden zijn toegestaan
‚ě§ Gratis wifi en gratis parkeren

Boek uw vakantie
 
Of bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 
 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.