1. Drie vakantieparken bij de zee
  2. Honden welkom
  3. Altijd de laagste prijsgarantie

Vakantie met de hond aan zee

De zee, een favoriete vakantieplek voor veel mensen én hun trouwe viervoeter! Wilt u binnenkort ook genieten van een vakantie met de hond aan zee? Bij TopParken heeft u de keuze uit maar liefst drie vakantieparken aan zee in Nederland. Of u nu vakantie aan zee met uw hond viert in Egmond of Noordwijk, de zee en het strand bereikt u in een mum van tijd. Voldoende ruimte om heerlijk samen uit te waaien. Welk vakantiepark heeft uw voorkeur voor een vakantie met de hond aan zee?

 

Vakantiepark aan zee met de hond

Op alle drie de vakantieparken aan zee waar u met uw hond kunt vakantie vieren, verblijft u in een zeer comfortabele accommodatie. Uw huisje aan zee met de hond biedt plaats aan maximaal 6 personen. Tevens bepaalt u het gewenste comfortniveau middels een basic, comfort of deluxe uitvoering van uw accommodatie. U geniet van heerlijke bedden, een volwaardige keuken, een moderne badkamer en een sfeervolle woonkamer. Buiten bij uw accommodatie beschikt u over een eigen parkeerplaats en ruime tuin met terras. Uw accommodatie op ons vakantiepark aan zee met de hond biedt zeker voldoende plaats aan uw hele gezin. Maakt u een wandeling over ons vakantiepark aan zee met uw hond? Dan vragen wij u uw hond aan te lijnen en buiten het park uit te laten.

Vakantie aan zee met de hond

Enkele tips voor benodigdheden tijdens uw vakantie met de hond aan zee:

  1. Hondenriem
  2. Poepzakjes
  3. Hondenmand
  4. Bal/wegwerpstok
  5. Drink/voerbak
 
 

Eropuit tips

Tijdens uw vakantie met de hond aan zee wilt u niet alleen op een van onze vakantieparken verblijven. Maak samen een wandeling door de duinen, ga apporteren op het strand of neem plaats bij een strandpaviljoen. In de Noord-Holland en Zuid-Holland zijn ook vele musea, attractieparken en bezienswaardigheden om te bezoeken. Wij raden u wel aan te checken of uw hond ook daar welkom is. Ieder jaargetijde kunt u genieten van een vakantie aan zee met uw hond. Is het echt ‘hondenweer’? Vast geen probleem voor uw hond. Ga heerlijk naar buiten en warm vervolgens op in uw accommodatie of op ons vakantiepark. Nog even een duik in het zwembad of smullen van een hapje en drankje bij de horeca, dat is pas ultiem genieten van een vakantie aan zee met de hond!

 
Boek uw vakantie aan zee met de hond
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid