TopParken
Vakantiepark met animatie Nederland

Animatie voor diverse leeftijden

  • Animatie tijdens schoolvakanties & feestdagen
  • Voor alle leeftijden
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Vakantieparken met animatie in Nederland

Wanneer u een vakantie met uw kinderen op de planning heeft staan, vraagt u zich vast af welke vakantieparken animatie aanbieden. In het aanbod van TopParken vindt u een aantal vakantieparken die een animatieteam en/of activiteitenprogramma aanbieden met leuke activiteiten als een minidisco, knutselclub en huttendorp. De animatie is op de meeste parken aanwezig tijdens de meivakantie en zomervakantie, maar op sommige parken bijvoorbeeld ook tijdens Pasen en Hemelvaart. Tip: check de pagina van uw favoriete park om te zien wanneer het activiteitenprogramma precies wordt georganiseerd.

Ontdek alle vakantieparken

Onze meest kindvriendelijke vakantieparken:

Maar deze parken bieden ook animatie:

Animatie voor alle leeftijden

In de activiteitenprogramma's is aandacht geschonken aan diverse leeftijden. De focus ligt op kinderen van 4 t/m 12 jaar, maar ook aan jongeren en volwassenen is gedacht. Denk aan activiteiten als bingo en jeu de boules tot levend stratego en voetbal. Het programma verschilt natuurlijk per vakantiepark in verband met de beschikbare faciliteiten, maar om u een idee te geven kan het animatieprogramma bestaan uit onder andere:

 

Vakantieparken op unieke en natuurrijke locaties

U vindt onze vakantieparken met animatie op bijzondere plekken in Nederland: van de Veluwe en de Achterhoek tot Zuid-Limburg en Noord-Brabant. Altijd geleden midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij bruisende steden. Bovendien maakt u op het park, naast de animatie, ook gebruik van andere kindvriendelijke voorzieningen, zoals de zwembaden en sportvelden. U verblijft in een modern en stijlvol ingericht vakantiehuis met een tuin en terras, ook te boeken met privé wellness. Kom samen de allermooiste vakantieherinneringen maken!

Boek een onvergetelijke vakantie
 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Wanneer komt u bij ons verblijven? Ontdek de verschillende periodes:

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Voor welke leeftijden is de animatie leuk?

De animatie is geschikt voor alle leeftijden, maar vooral voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Toch worden er ook leuke activiteiten voor jongeren en volwassenen georganiseerd, zoals een filmavond of sportactiviteiten.

Wanneer wordt het activiteitenprogramma georganiseerd?

Dit verschilt per park, maar bij de meeste parken worden in de meivakantie en zomervakantie leuke activiteiten georganiseerd. Op sommige parken is het animatieteam ook met Pasen en Hemelvaart aanwezig.


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend