TopParken
Camping de Hertshoorn

Camping de Hertshoorn

  • Nieuw park: Resort Veluwe
  • Voorheen Camping de Hertshoorn
  • Gelegen op de Veluwe

Camping de Hertshoorn - Resort Veluwe

Camping de Hertshoorn in Garderen: een heus begrip in de regio. Deze luxe 4-sterren camping op de Veluwe is een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen. Camping de Hertshoorn is overgenomen door TopParken en gaat verder onder de naam Resort Veluwe. De meeste voorzieningen blijven bestaan en uiteraard blijft u er genieten van een heerlijke kampeervakantie. Naast kamperen kunt u op Resort Veluwe, voormalig Camping de Hertshoorn, ook een stijlvol ingericht vakantiehuis huren. Zo groeit de Hertshoorn in Garderen uit tot een volwaardig vakantiepark: Resort Veluwe.

Bekijk direct ons aanbod
 

Wij houden u graag op de hoogte over de ontwikkelingen op Resort Veluwe.

Blijf op de hoogte
 

Camping de Hertshoorn in Garderen

De Hertshoorn in Garderen, nu Resort Veluwe, bestaat uit twee delen: de camping met ruime en groene kampeerplaatsen en de moderne en nieuwe vakantiehuisjes. Kampeer midden in de Veluwse bossen met comfort en luxe altijd dichtbij. Nergens beleeft u zo’n ultiem kampeergevoel als in Nederland’s mooiste natuurgebied: de Veluwe! Liever iets meer comfort? Ontdek dan de compleet ingerichte vakantiehuizen, in de toekomst ook boekbaar met privé wellness, op voormalig Camping de Hertshoorn in Garderen.

De faciliteiten van Camping de Hertshoorn blijven grotendeels bestaan op Resort Veluwe. Niet zo gek ook, want de voorzieningen maken het een geliefde vakantieplek. Beleef zwemplezier bij goed en slecht weer dankzij het binnen- en buitenzwembad. Naast zwemplezier zijn alle ingredi√ęnten voor speelplezier ook aanwezig: sportvelden, een grote buitenspeeltuin, een rotswaterspeeltuin en diverse speelhofjes. Met als klap¬†op de vuurpijl de coole speelzolder met onder andere een gamestore, knutselhoek, kapsalon en bioscoop.

Ontdek de Veluwe vanaf Camping de Hertshoorn

Vanaf de Hertshoorn in Garderen, Resort Veluwe, staat u binnen mum van tijd in het mooiste natuurgebied van Nederland: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Fietsen, mountainbiken, wandelen, paardrijden: het kan er allemaal. De schitterende heide, bossen en zandverstuivingen gaan alle verwachtingen te boven. Is een middagje fietsen of wandelen niet uitdagend genoeg voor u? Klim en klauter dan eens door de boomtoppen van Klimbos Garderen, recht tegenover Camping de Hertshoorn. Een leuk uitje voor het hele gezin! Dankzij de centrale ligging van ons vakantiepark kunt u diverse uitstapjes ondernemen. De Zandsculpturen, kinderpretpark Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium, Burgers’ Zoo. Wedden dat uw (klein)kinderen niet uitgepraat raken!

Resort Veluwe in het kort:

  • Ruime en groene kampeerplaatsen
  • Vakantiehuizen voor max. 4 personen
  • Uw hond is welkom, mits aangegeven
  • Gelegen in het Veluwse bos
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Unieke speelzolder (170m2)


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend