TopParken
Weekendje weg Hemelvaart

Weekendje weg met Hemelvaart

 • Unieke plekjes in de natuur
 • Laagste prijsgarantie
 • 34.000+ échte reviews

Heerlijk weekendje weg met Hemelvaart bij TopParken

Bent u op zoek naar dé ideale vakantiebestemming tijdens uw Hemelvaart vakantie? Voorkom avonden lang zoeken op het internet naar de perfecte locatie. Bij TopParken vindt u gegarandeerd het vakantiehuis dat precies bij uw wensen past. Met maar liefst 12 vakantieparken verspreid over Nederland biedt TopParken voor ieder wat wils. Hemelvaart is bovendien de ideale gelegenheid om er even heerlijk tussenuit te gaan. U hoeft niet langer te wachten tot de zomervakantie; geniet alvast van een voorproefje tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart! Eind mei kunnen de temperaturen al behoorlijk oplopen en laat de zon zich steeds vaker zien; dé ingrediënten voor een heerlijke vakantie met Hemelvaart in Nederland. Uitgestrekte stranden, dichte bossen, heuvelachtige landschappen en bruisende steden - allemaal op korte afstand van onze parken in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Vind uw ideale accommodatie op een van onze parken 

Huisje huren in de natuur met Hemelvaart

Verblijf in een compleet ingericht vakantiehuis tijdens Hemelvaart bij TopParken en geniet van het ultieme vakantiegevoel, met de luxe en het comfort van thuis. Pak uw koffers in, reis naar één van onze toplocaties in Nederland en uw onbezorgde vakantie kan beginnen! Wilt u uw trouwe viervoeter ook meenemen? Onze vakantieparken zijn huisdiervriendelijk! Uw hond is daarom meer dan welkom tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart. 

Gaat u liever kamperen met Hemelvaart? Ook dan geniet u van het ultieme vakantiegevoel bij TopParken, op één van de ruime kampeerplaatsen in Utrecht, Zuid-Limburg en Gelderland. 

Locaties voor uw Hemelvaart weekend

 • Nabij de mooie natuurgebieden: De Hoge Veluwe en Utrechtse Heuvelrug
 • In het landschap van de Gelderse Achterhoek
 • Aan het water van de IJssel, het Esmeer of het IJsselmeer
 • In het heuvellandschap van Zuid-Limburg
 • In het gezellige Brabant nabij de stad Den Bosch
 

Uw vakantie op bijzondere locaties

Tijdens uw Hemelvaart weekend weg maakt u onbeperkt gebruik van uitstekende parkfaciliteiten, zoals een binnen- en/of buitenzwembad en diverse horecagelegenheden. Ontdek ook zeker de regio’s rondom de unieke locaties van onze vakantieparken. Struin langs het water van de IJssel of het Esmeer, spot de Big Five tijdens een wandeling door de natuur van de Veluwe, maak een uitdagende mountainbiketocht door het heuvelachtige landschap in Limburg of proef de lekkerste Bossche Bollen tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Noord-Brabant.

Met een ruim aanbod aan vakantieparken op verschillende toplocaties in Nederland vindt u gegarandeerd dé perfecte vakantiebestemming voor uw weekendje weg met Hemelvaart. Kom een huisje huren met Hemelvaart, laat u verrassen door onze parken en maak de mooiste vakantieherinneringen!

Een greep uit onze faciliteiten

  Binnen- of buitenzwembad
  Sport- en spelfaciliteiten
  Diverse horecagelegenheden
  Fietsverhuur
 
 

Waar mogen wij u verwelkomen?

Wat eerdere gasten ons vroegen

Waar liggen de parken van TopParken?

Bij TopParken kunt u een huisje huren met Hemelvaart op de Veluwe, in de Achterhoek, aan het water in Noord- of Zuid-Holland, in Limburg, Utrecht of Brabant. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Kan ik last minute een vakantie boeken?

Ja, bij TopParken kunt u ook voor uw weekendje weg met Hemelvaart last minute een vakantiehuis boeken. U kunt een dag van te voren nog boeken én aankomen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw vakantie. Dat is nog eens genieten!