TopParken
Kerstvakantie Nederland

Een onvergetelijke kerstvakantie

 • Unieke locaties in de natuur
 • Altijd de laagste prijs
 • Privé wellness faciliteiten

Vier de kerstvakantie bij TopParken

Wilt u graag een weekend, midweek of weekje weg in de kerstvakantie? Groot gelijk! De kerstvakantie is een ideale periode om heerlijk op vakantie te gaan. Sluit uw jaar ontspannen af door een vakantie te boeken bij één van de vakantieparken van TopParken. Vier kerst samen met uw partner of gezin geniet van de gezelligheid en warmte die onze TopParken te bieden hebben. U vindt onze vakantieparken in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Gezellig huisje huren in de kerstvakantie

Nadat u de prachtige omgeving van onze parken heeft ontdekt, is niets zo fijn als heerlijk opwarmen in uw eigen vakantiehuisje. Beleef het échte vakantiegevoel in een luxe, modern en compleet ingericht vakantiehuis. De huizen bieden plaats aan 2 tot 14 personen; ideaal voor een romantische kerstvakantie met zijn tweeën of juist met het hele gezin of de hele familie. Bereid samen met het hele gezelschap een heerlijk kerstdiner, of dineer in ons restaurant, en geniet van écht even tijd voor elkaar!

Uw kerstvakantie in het kort

 • Vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen
 • Op natuurrijke locaties
 • Mogelijk met sauna, spa, hottub, buitendouche en/of sunshower
 • Vuurwerkvrij oud en nieuw mogelijk
 
 

Vakantieparken op unieke locaties in Nederland

Waar wilt u uw kerstvakantie het liefst doorbrengen? In het mooiste natuurgebied van Nederland; de Veluwe? Of juist vlak bij de grote steden Rotterdam, Den Bosch of Utrecht? Of bezoek de gezellige kerstmarkt in Valkenburg, Magisch Maastricht of de kerstmarkt in Aken. U vindt bij ons een fijne accommodatie op al deze plekken. Waar u ook voor kiest, u geniet gegarandeerd van een onvergetelijke kerstvakantie in Nederland! De voorzieningen op onze parken maken uw vakantie helemaal compleet.

  Parken met binnenzwembad
  Diverse speel- en sportvelden
  Heerlijke horecagelegenheden
  Fietsverhuur op het park
 
 
 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Wat is er te doen in de kerstvakantie?

Dat verschilt natuurlijk waar u uw kerstvakantie doorbrengt. De natuurrijke locaties van onze parken lenen zich uitstekend voor een lange winterse wandeling. Ook is er altijd een gezellige stad nabij het vakantiepark te vinden. Hier kunt u kerst inkopen doen of een gezellige kerstmarkt bezoeken.

Kan ik bij jullie ook last minute mijn kerstvakantie boeken?

Dankzij ons ruime aanbod bieden wij ook last minute accommodaties aan. Maar let wel op, de kerstvakantie is een populaire vakantieperiode, dus wees er op tijd bij om uw favoriete huisje te boeken!