Over TopParken

Op onze 12 vakantieparken, verspreid door het hele land, beleeft u Nederland als nooit tevoren. Een vakantiehuis huren of heerlijk kamperen op een van onze parken: bij TopParken kan het allemaal. U vindt onze vakantieparken op 12 locaties in Nederland.

Historie

TopParken is een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en exploitatie van vakantieparken. We nemen u graag mee terug in de tijd waar de familie Bergervoet haar intrede deed in de recreatiebranche.

Oprichter Janus Bergervoet zag in de jaren 70 dat steeds meer mensen terugkwamen naar hetzelfde vakantieadres. Daarom startte hij een bedrijf voor de verkoop van chalets voor consumenten. Hij heeft met zijn vernieuwende modellen in de jaren 70 gezorgd voor een stijging van de verkoop van chalets in Nederland. Al snel zag Bergervoet dat zijn klanten niet alleen op zoek waren naar kwalitatief hoogwaardige chalets, maar ook naar de juiste locaties met het juiste aanbod faciliteiten en de juiste ambiance. Zodoende begon hij met het kopen van grond op unieke locaties in Nederland en het creëren van een bijzondere vakantiebeleving door o.a. het aanbod faciliteiten af te stemmen op de gast. Bergervoet heeft in de loop der jaren maar liefst 70 vakantieparken geëxploiteerd. Met deze ervaring was het tijd om de volgende stap te nemen.

In 2004 startte Bergervoet, samen met zijn kinderen Peter en Riekie Bergervoet, TopParken, dat bestond uit verschillende vakantieparken. Met TopParken wilden zij kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties aanbieden in Nederland. Hierbij werd een chalet ook steeds meer vervangen door een volwaardig vakantiehuis, voorzien van alle hedendaagse gemakken en voorzieningen. Door het succes van de eerste TopParken vakantieparken werd er al snel verder uitgebreid op de Veluwe. In de jaren die volgden zijn er nog tal van nieuwe vakantieparken bij gekomen. Hierdoor heeft de familie het vakantieaanbod flink weten uit te breiden. Met momenteel maar liefst 12 vakantieparken op unieke locaties in Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zuid-Limburg, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

 
Over TopParken - Residence Valkenburg

Missie

"Voor jong en oud onvergetelijke vakanties creëren waarbij een unieke beleving in Nederland centraal staat. Van een plezierig en eenvoudig boekingstraject, tot een enthousiast naar huis toe terugkerende gast."

Onze vakantiebestemmingen

Onze vakantiebestemmingen zijn gelegen op de mooiste locaties in Nederland. Daar is het echt tot rust komen in een van de vakantiewoningen, van basis- tot luxe-uitvoeringen. Ook wanneer u extra zorg nodig heeft en daarom niet gauw op vakantie kunt, kunt u bij TopParken zorgeloos genieten middels onze comfort services.
Daarnaast is het op een aantal vakantieparken mogelijk om midden in de natuur traditioneel te kamperen en te genieten van ouderwetse gezelligheid met elkaar.
De faciliteiten zijn altijd afgestemd op de wens van onze gasten. Daarnaast biedt ieder vakantiepark de leukste uitjes aan. Zo maken we van een normale vakantie een topvakantie in Nederland en kunt u echt genieten van top tot teen.

De natuur voorop
Alle voorzieningen zijn erop ingericht de natuur niet teveel tot last te zijn. Onze gasten genieten op de natuurrijke locaties die wij bieden. Daarom vinden wij het belangrijk dat we iets terugdoen voor de natuur. Bekijk hier wat wij terugdoen

Werken bij TopParken

Op zoek naar een uitdagende full time baan, vakantiebaan of stageplek in de recreatie branche? Kom bij ons werken! 

Bij TopParken werkt u op de mooiste vakantieparken in Nederland. Wie kan nu zeggen dat hij of zij werkt en toch altijd een vakantiegevoel heeft? Als werknemer van TopParken maakt u deel uit van een jonge en dynamische organisatie die continu groeit. Bekijk onze vacatures & stages

 

Veelgestelde vragen over TopParken

Wie is de eigenaar van TopParken?

De eigenaar van TopParken is de familie Bergervoet, bestaande uit Janus Bergervoet en zijn kinderen Riekie Bergervoet en Peter Bergervoet. Oprichter Janus Bergervoet zag in de jaren 70 dat steeds meer mensen terugkwamen naar hetzelfde vakantieadres. Daarom startte hij een bedrijf voor de verkoop van chalets voor consumenten. In 2004 richtte de familie Bergervoet TopParken op. 

Waar liggen de TopParken?

De TopParken vakantieparken liggen verspreid over 6 provincies in Nederland. U vindt de TopParken in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht. 

Hoeveel TopParken?

Er zijn 17 TopParken vakantieparken in Nederland. Op 12 van deze vakantieparken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis of kampeerplaats te huren, de andere vakantieparken zijn momenteel nog in ontwikkeling. Een van deze parken is The Dutch Palm in Cuijk.