TopParken
Camping de Uiterwaard is nu Resort Lexmond

Camping de Uiterwaard

 
  • Camping de Uiterwaard overgenomen
  • Gerenoveerd sanitairgebouw
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Direct aan rivier de Lek

Camping De Uiterwaard is nu Resort Lexmond

Camping De Uiterwaard in Lexmond, misschien komt deze camping u wel bekend voor. Deze camping in de gemeente Vijfheerenlanden is een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen en families. Camping De Uiterwaard is overgenomen door TopParken en gaat, samen met Camping Leuk, verder onder de naam Resort Lexmond. De meeste faciliteiten op deze camping blijven bestaan en er komen nieuwe faciliteiten bij, zodat u kunt genieten van een fijne vakantie. Op Resort Lexmond, voormalig camping De Uiterwaard, kunt van 1 april tot 31 oktober komen kamperen met uw tent of caravan. Op onze camping in Lexmond ervaart u het ultieme vakantiegevoel aan het water, en dat in eigen land!

 

Voormalig Camping de Uiterwaard in Lexmond

Camping De Uiterwaard, nu samen met camping Leuk Resort Lexmond, beschikt over 60 ruime kampeerplaatsen direct aan het water. Elke plaats heeft een eigen stroomaansluiting en parkeerplek voor uw auto. Daarnaast beschikken enkele plaatsen over een eigen aan- en afvoer van water. Op onze camping in Lexmond vindt u faciliteiten die uw vakantie onvergetelijk maken: geniet van heerlijke maaltijden in het restaurant en neem bij mooi weer een verfrissende duik in het buitenzwembad. Voor de kleine avonturiers is er een speeltuin waar ze zich urenlang kunnen vermaken.

Activiteiten in de omgeving van Resort Lexmond

Vanaf onze camping in Lexmond kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Het natuurgebied in de Vijfheerenlanden is namelijk het ideale startpunt voor een fiets- of wandeltocht. Dwaal door de polder, fiets door de uiterwaarden of bezoek diverse dorpen en steden in de omgeving. Ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te doen, want Vijfheerenlanden beschikt over erfgoed, zoals rijksmonumenten, stadsgezichten en bijzondere cultuurlandschappen. Bent u niet zo van de natuur en cultuur? Ook dan kunt u zich in de omgeving van Resort Lexmond prima vermaken. Ontdek exclusieve boetiekjes in het centrum van Utrecht, of bezoek de wereldberoemde markthal in Rotterdam. Of u nu van natuur, cultuur of winkelen houdt, de omgeving van Resort Lexmond biedt voor elk wat wils.

 

Seizoensplaatsen

Op Resort Lexmond bieden we verschillende typen seizoensplaatsen aan, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de omgeving en faciliteiten op onze camping. Deze seizoensplaatsen zijn ongeveer 150m2 groot en beschikken over een eigen stroomaansluiting en parkeerplek voor uw auto.

Bekijk ook ⤵

Vakantie in Utrecht

Wilt u op vakantie vlak bij de stad Utrecht in de gelijknamige provincie? Résidence Lage Vuursche en Resort Lexmond zijn dé vakantieparken voor een vakantie in het hart van Nederland.

Kamperen aan het water

Geniet van de rustgevende ambiance van Resort Lexmond aan rivier de Lek, waar ruime kampeerplaatsen en een natuurrijke omgeving samenkomen.