TopParken
Camping Leuk is nu Resort Lexmond

Camping Leuk

 
  • Nieuw: Resort Lexmond
  • Gerenoveerd sanitairgebouw
  • Camping Leuk gaat verder onder nieuwe naam
  • Direct gelegen aan rivier de Lek

Camping Leuk is nu Resort Lexmond

Camping Leuk in Lexmond: een bekend begrip in de regio. Deze familiecamping, direct aan de Lek, is een geliefde vakantiebestemming in de gemeente Vijfheerenlanden. Camping Leuk is overgenomen door TopParken en gaat verder onder de naam Resort Lexmond. De meeste faciliteiten, zoals de horeca, zwembad en sanitairgebouw blijven bestaan en zijn waar nodig gerenoveerd. We heten u op Resort Lexmond van harte welkom om te komen kamperen met uw tent of caravan. 

 

Voormalig Camping Leuk in Lexmond

Op Camping Leuk, nu Resort Lexmond, kunt u van 1 april tot 31 oktober kamperen. Vanaf uw kampeerplek heeft u een prachtig uitzicht over rivier de Lek, nergens beleeft u zo’n ultiem vakantiegevoel als direct aan het water. Op een zonnige zomerdag staat u dan ook zo op het strand. Ook voor watersportliefhebbers is onze camping zeer geschikt, want u kunt makkelijk op naastgelegen boothelling uw boot afmeren in rivier de Lek. Waterplezier gegarandeerd!

Kampeerplaatsen op Resort Lexmond

Of u nu komt met uw eigen tent of caravan, u bent van harte welkom op onze camping in Lexmond! Op Resort Lexmond, voormalig camping Leuk en camping de Uiterwaard, streven we naar het bieden van een comfortabele kampeerervaring aan het water. Ons vakantiepark biedt ruime kampeerplaatsen met eigen stroomaansluiting, enkele beschikken over een eigen aan- en afvoer van water. Met 60 tot 65 ruime kampeerplaatsen van ongeveer 150m2 groot, is er voldoende ruimte voor iedereen om te genieten van rust en privacy. Daarnaast biedt ons gerenoveerde sanitairgebouw extra comfort tijdens uw kampeervakantie. 

Ontdek de omgeving vanaf Resort Lexmond

Vanaf Resort Lexmond staat u binnen mum van tijd in een naastgelegen, uitgestrekt natuurgebied. In dit natuurgebied kunt u heerlijk wandelen en fietsen over de uiterwaarden langs de Lek. Ontdek tijdens uw fietstocht echte pareltjes langs de Lek: fiets langs het historische stadje Vianen, het vestingstadje Nieuwpoort en verschillende Lek-dorpjes. Geniet van weidse uitzichten, de knusse dorpjes en stadjes onderweg en de rivier met prachtige uiterwaarden. Op een mooie zomerdag kunt u in het Groene Hart ontdekken vanaf het water. Dankzij de centrale ligging van Resort Lexmond zijn de mogelijkheden voor activiteiten oneindig!

Seizoensplaatsen

Op Resort Lexmond is het mogelijk om een vaste (voor) seizoensplaats te huren. Ideaal als u voor lange tijd wilt genieten van rust, natuur en recreatie. Onze seizoensplaatsen bieden u de mogelijkheid om uw eigen plekje te creëren, waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volop kunt genieten van het buitenleven. Interesse in een seizoensplek op Resort Lexmond? Bekijk hier de mogelijkheden.

Bekijk ook ⤵

Kamperen in Utrecht

Kamperen in de provincie Utrecht aan de oevers van rivier de Lek, vindt u de perfecte combinatie van rust, watersportmogelijkheden en wandel- en fietspaden.

Weekendje weg Utrecht

Ontsnap aan de dagelijkse routine tijdens een verrassend weekendje weg in Utrecht. Verken historische charme, cultuur en gezelligheid op onze vakantieparken.