1. Keuze uit drie parken
  2. Egmond & Noordwijk
  3. Huisdiervriendelijk
  4. Laagste prijsgarantie

Huisje aan zee met uw hond

Begint uw trouwe viervoeter al te kwispelen bij het idee van vakantie? En gaat uw hart stiekem ook een beetje sneller kloppen? Boek dan snel een huisje aan zee met uw hond. De Nederlandse kust is een van de topbestemmingen voor een vakantie met uw dierenvriend. Bij TopParken kunt u op maar liefst drie parken een huisje huren aan zee met uw hond: Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil in Noordwijk en Recreatiepark de Woudhoeve in Egmond. Samen struinen over het strand, pootje baden in de zee en genieten van de zonsondergang. Een huisje aan de kust met uw hond is in één woord heerlijk!

 

Vakantiehuisje aan zee met uw hond bij TopParken

Of u nu vroeg of last minute een huisje aan zee met uw hond boekt, dankzij ons ruime aanbod vindt u altijd een vakantiehuis dat bij uw wensen aansluit. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en maximaal 2 huisdieren. Wanneer u een vakantiehuis aan zee met uw hond huurt, bent u van alle gemakken voorzien. Een gezellige woonkamer, een compleet ingerichte keuken, comfortabele bedden, een nette badkamer en uiteraard een terras met meubilair waar u samen met uw dierenvriend geniet van de buitenlucht. En dat alles op korte afstand van de duinen, de zee en het strand. Een perfect wandelgebied voor u en uw huisdier! Denkt u er wel even aan dat uw hond óp het park altijd aangelijnd moet zijn?

Maximaal twee huisdieren

Huurt u een bungalow aan zee met uw hond bij TopParken? Dan geldt er een maximum van twee huisdieren per accommodatie. 

Geef aan dat uw hond mee komt

Wilt u tijdens het online reserveren aangeven dat uw hond mee komt? Dit kunt u aanvinken bij de gast selectie in de Zoek & Boek.

€7,50 per hond per nacht

Aan een vakantiehuis met uw hond aan zee boeken zitten extra kosten verbonden: €7,50 per hond per nacht om precies te zijn.

 

Huisje huren aan zee met uw hond in Noordwijk en Egmond

Al enig idee waar u een huisje aan zee met uw hond in Nederland gaat boeken? Bij ons heeft u de keuze uit twee locaties: Noordwijk aan de kust van Zuid-Holland of Egmond aan de kust van Noord-Holland. Beide locaties bieden voldoende wandelgebied rondom de vakantieparken. Genoeg te ontdekken vanuit uw vakantiehuisje aan zee met uw hond in Nederland dus! Sowieso staat een strandvakantie al garant voor een topvakantie! De duinen, het strand, gezellige strandpaviljoens: wat wilt u nog meer?

TopParken doet daar een schepje bovenop. Wanneer u een huisje aan de kust met uw hond bij ons boekt, maakt u onbeperkt gebruik van onze topfaciliteiten. Wat dacht u van onze zwembaden, restaurants, fietsverhuur en nog veel meer? Huur snel een huisje aan zee, samen met uw hond!

 

Recreatiepark Noordwijkse Duinen | 8.6

"Het huisje was boven verwachting goed. Prijs kwaliteit verhouding geven wij een dikke 9. Met de auto ben je in 3 minuten bij het strand waar de hond lekker los mag lopen. Wij hebben een heerlijk weekend gehad met onze hond."