TopParken
Kamperen aan de Lek

Kamperen aan de Lek

 
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Direct aan de Lek
 • Gerenoveerd sanitairgebouw
 • Dichtbij een zandstrand

Kamperen aan rivier de Lek

Strand, natuur en water: zo ziet uw kampeervakantie aan de Lek eruit. Resort Lexmond, onze camping in het Groene Hart van Nederland, is namelijk gelegen aan de oevers van rivier de Lek. Dit maakt het een unieke plek maakt om te kamperen met uw tent of caravan. We heten u van harte welkom van april tot en met oktober om te kamperen aan de Lek op onze camping in Lexmond. Bent u benieuwd wat onze camping te bieden heeft? Ontdek het snel!

 

Kampeerplaats aan de Lek

Het is tijd om uw kampeermiddel klaar te maken, want kamperen aan de Lek was nog nooit zo leuk! Op Resort Lexmond vindt u ruime kampeerplaatsen met eigen stroomaansluiting. Als u kiest voor extra comfort, kunt u kiezen voor een plaats met eigen aan- en afvoer van water. Daarnaast biedt onze camping een gerenoveerd sanitairgebouw, waar u terechtkunt om uzelf even op te frissen na een lange dag vol activiteiten. Zin in een snack? Hiervoor kunt u terecht bij het restaurant op de camping, waar u vanaf het dakterras geniet van een prachtig uitzicht over de uiterwaarden van de Lek.

Onze camping aan het water

Als u denkt aan kamperen aan de Lek, dan denkt u waarschijnlijk ook aan een camping aan het water. En dat is juist, want op Resort Lexmond geniet u van een kampeerervaring midden in de natuur, aan het water van de Lek. Stelt u zich eens voor: ontwaken met het kalmerende geluid van het water, de zon die langzaam opkomt en de mogelijkheid om op steenworp afstand vanaf uw kampeerplek het water in te duiken in het zwembad. Onze camping is dan ook ideaal gelegen voor watersport- en recreatieliefhebbers. Ook als u gewoon even tot rust wilt komen en wilt genieten van een prachtig uitzicht, bent u bij Resort Lexmond aan het juiste adres.

Uw verblijf aan de Lek:

 
  Bezoek de Utrechtse Heuvelrug
  Vele wandel- en fietsroutes
  Binnenstad van Utrecht
  Vestingsteden
  Het Groene Hart

Seizoensplaats aan de lek

Met een vaste seizoensplaats aan de Lek heeft u de mogelijkheid om gedurende het hele kampeerseizoen te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Op onze camping in Lexmond bieden we namelijk vaste, ruime (voor) seizoensplaatsen met eigen stroomaansluiting en parkeerplek. Onze vaste plaatsen kunt u huren van april tot en met oktober, afhankelijk van welk type u kiest. Tot snel op Resort Lexmond!

Bekijk ook ⤵

Camping aan het water

Een kampeervakantie aan het water? Resort Lexmond voldoet aan al uw verwachtingen. Gelegen in de provincie Utrecht vindt u onze camping aan het water.

Camping Groene Hart

Het groene hart is een gunstig bereikbaar, prachtig natuurgebied dat tussen alle grote steden van de randstad ligt. Wanneer komt u kamperen in het groene hart?