TopParken
Kamperen aan het water | Resort Lexmond

Kamperen aan het water

 
 • Direct aan rivier de Lek
 • Ruime kampeerplekken
 • Familiecamping
 • Aan een zandstrand

Kamperen aan het water op Resort Lexmond

Ontdek de ultieme kampeerervaring aan het water op Resort Lexmond. Geniet van de rustgevende ambiance van de oevers van de Lek, waar ruime kampeerplaatsen en een natuurrijke omgeving samenkomen voor een onvergetelijke vakantie. Op onze camping in Lexmond bent u van 1 april tot en met 31 oktober van harte welkom om te kamperen met uw tent of caravan. De sfeer en uitstraling op onze camping sluiten volledig aan bij de natuurrijke omgeving, zodat u dat heerlijke vakantiegevoel ervaart in eigen land.

 

Camping aan het water

Op zoek naar een camping aan het water? U heeft het gevonden! Onze camping aan het water in Lexmond biedt een prachtige locatie, direct aan rivier de Lek. Op Resort Lexmond ontsnapt u echt even aan de dagelijkse drukte en geniet u tijdens uw verblijf van onze gerenoveerde faciliteiten zoals het sanitairgebouw, restaurant en buitenzwembad. Onze ruime kampeerplaatsen beschikken over een eigen stroomaansluiting en parkeerplek voor uw auto. Tevens hebben enkele plekken een eigen aan- en afvoer van water, voor extra comfort tijdens het kamperen.

Overnachten aan het water

Overnachten aan het water is een onvergetelijke ervaring op Resort Lexmond. Ontwaak met het geluid van kabbelend water, een prachtige blauwe lucht en zonnestralen die schijnen op uw kampeerplaats. Dat klinkt toch heerlijk? Na een ontbijtje kan de dag beginnen! Ga erop uit in de omgeving: maak een wandel- of fietstocht over de uiterwaarden, bezoek historische stadjes of het recreatiestrand. Na een lange dag vol activiteiten kunt u terecht voor een maaltijd in ons restaurant. Daarna even warm douchen in ons comfortabele sanitairgebouw en u bent klaar voor een ontspannen overnachting, direct aan het water.

 
  Direct aan rivier de Lek
  Strand op de camping
  Grote kampeerplaatsen van +/- 150m2
  Parkeerruimte bij uw kampeermiddel
  Vlak bij Utrecht

Unieke ligging aan de oevers van de Lek

Wat onze camping zo uniek maakt, is dat deze gelegen is aan de uiterwaarden van de Lek. Resort Lexmond is een van de weinige topcampings in Nederland waar u zo dichtbij met uw tent of caravan aan het water staat. Deze plek is dus ideaal voor natuur- en watersportliefhebbers, want met naastgelegen boothelling kunt u gemakkelijk het water op. Bovendien is Resort Lexmond ook een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het strand biedt de perfecte speelplek voor de kleinsten, terwijl u met uw voeten in het zand kunt genieten van het uitzicht, misschien wel met een goed boek in uw hand! Binnen enkele minuten staat u weer bij uw kampeerplek. Kamperen aan de Lek met de hele familie was nog nooit zo bijzonder!

 

Seizoensplaatsen

Krijgt u geen genoeg van kamperen aan het water? Huur dan een (voor) seizoensplek op onze camping in Lexmond. Onze vaste plaatsen kunt u huren van 1 april 2024 tot 1 oktober 2024, afhankelijk van welk type u kiest. De ruime kampeerplekken zijn voorzien van eigen stroomaansluiting, enkele beschikken over een eigen aan- en afvoer van water.

Bekijk ook 

Camping aan het water

Een kampeervakantie aan het water? Resort Lexmond voldoet aan al uw verwachtingen. Gelegen in de provincie Utrecht vindt u onze camping aan het water.

Vakantie aan het water

Een vakantie aan het water is een uitstekende manier om te ontspannen. Zowel buitenlandse als binnenlandse toeristen bezoeken de Nederlandse wateren graag.