TopParken
Last minute Zuid-Holland

Last minute Zuid-Holland

  • Vakantie nabij water
  • Last minute aan de IJssel
  • Parc de IJsselhoeve

Last minute naar Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een last minute vakantie in Zuid-Holland? Bekijk dan eens de mogelijkheden op Parc de IJsselhoeve. U verblijft altijd dicht bij water, ofwel aan de IJssel. Bent u een echte waterliefhebber en wilt u direct aan de IJssel verblijven? Dan is Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk a/d IJssel de ideale locatie voor uw last minute in Zuid-Holland. Heerlijk fietsen langs de IJssel of lekker relaxen bij uw vakantiehuisje! Boek last minute een vakantie in Zuid-Holland en geniet nu alvast van de voorpret.

Boek uw last minute in Zuid-Holland
 

Last minute in Zuid-Holland een huisje huren

Uw vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. U hoeft tijdens uw last minute vakantie in Zuid-Holland alleen uw koffer mee te nemen en uw welverdiende vakantie kan beginnen! Uw vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken en slaapkamers met boxspringbedden. Ook beschikt u over een privé terras of veranda; begin de dag buiten met een lekker kopje koffie of geniet van de laatste zonnestralen na een enerverende dag.

Tips voor uw last minute vakantie in Zuid-Holland

Tijdens uw last minute vakantie in Zuid-Holland is er genoeg te beleven op en rondom het vakantiepark. Neem een duik in het zwembad, schuif aan in het restaurant of speel een potje voetbal op het sportveld. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin of samen met het animatieteam. Ook is een bezoekje aan de omgeving zeker de moeite waard tijdens uw last minute in Zuid-Holland. Maak een wandeling langs de oevers van de IJssel of gooi uw hengel uit in een van de vele viswateren. Of breng een bezoekje aan een gezellige stad zoals Den Haag of Rotterdam. Met wie komt u last minute naar Zuid-Holland?


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend