TopParken
natuurhuisje gelderladn

Natuurhuisje huren in Gelderland

 • Luxe vakantiehuizen midden in de natuur
 • 34.000+ échte reviews (8.3)
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Volledig tot rust komen in een natuurhuisje in Gelderland

Stelt u zich voor: u wordt wakker van het geluid van de vogels en de wind door de bomen in één van onze natuurhuisjes in Gelderland. Er is niks meer ontspannen dan op deze manier wakker worden toch? Een natuurhuisje in Gelderland is de perfecte plek voor natuurliefhebbers, cultuursnuivers, rustzoekers en actievelingen. Iedereen kan genieten van een vakantie in Gelderland. U vindt een natuurhuisje in de Achterhoek in Garderen, Aalst, Lichtenvoorde, Beekbergen, Scheleberg, Ede en Wageningen. 

 

Faciliteiten bij uw natuurhuisje in Gelderland

Blijft u liever een dagje op het park? Geen zorgen! Op de vakantieparken zijn er genoeg dingen te doen en te beleven. U kunt onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten vanaf uw natuurhuisje in Gelderland. Zoek bijvoorbeeld verkoeling in het binnen- en buitenzwembad of recreatieplas, ga gezellig eten in het restaurant, speel samen met de kinderen in de speeltuinen of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen. De parken beschikken ook over diverse sportvelden voor de actievelingen. Voor de kinderen is er een animatieprogramma en entertainmentprogramma aanwezig. Wilt u genieten van optimale luxe in uw natuurhuisje in Gelderland? Huur dan een natuurhuisje met wellness opties!

 

De omgeving van uw natuurhuisje in Gelderland

In de omgeving van uw natuurhuisje in de Achterhoek zijn er veel dingen te ontdekken. Zo is er veel natuur te verkennen vanaf de acht vakantieparken in Gelderland. Gelderland is verdeeld in vijf streken: de Veluwe, Rivierenland, Rijk van Nijmegen, Regio Arnhem en de Achterhoek. Bij Resort Veluwe kunt u bijvoorbeeld fietsen huren om Nationaal Park de Hoge Veluwe te ontdekken. Dit is één van de mooiste nationale parken in Nederland. Tijdens een wandeling of een fietstocht kunt u genieten van heerlijke streekproducten. Ook kunt u vanaf uw natuurhuisje in Gelderland cultuur snuiven en shoppen in Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland, dus hier is zeker veel historie te ontdekken. Nijmegen heeft ook erg veel leuke winkels. Kortom, er is in Gelderland genoeg te doen voor jong en oud!

  Nationaal Park De Hoge Veluwe, Otterlo
  Nationaal Park Veluwezoom, Rheden
  Nationaal Park De Biesbosch, Dordrecht
  Het Wentholtpark, Lichtenvoorde
  De Wageningse Berg, Wageningen
 
 
 
 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

✦ Wat is een natuurhuisje?

De betekenis van een natuurhuisje is voor iedereen anders. Wij zien natuurhuisje als een vakantiehuis dat zich midden in de natuur bevindt en waar u veel rust, ruimte en privacy ervaart. Eén worden met de natuur, back to nature en uw innerlijke batterij helemaal weer opladen. 

🐶 Kan ik een natuurhuisje in Gelderland boeken met een hond?

Bij TopParken begrijpen wij heel goed dat u graag vakantie wilt vieren in een natuurhuisje in Gelderland met hond. Bij alle acht de parken in Gelderland is het mogelijk om een natuurhuisje te huren met hond. Let op: bij een aantal natuurhuisjes zijn maximaal twee huisdieren toegestaan en in een aantal zijn helemaal geen huisdieren toegestaan! 

✦ Is er ook last minute beschikbaarheid?

Op het laatste moment toch nog op vakantie in een natuurhuisje? Dat is geen probleem. U kunt bij ons altijd terecht voor een last minute vakantie. Vier vakantie op één van de prachtige locaties.