TopParken
Natuurhuisje in Limburg

Natuurhuisje in Limburg huren

 • Gelegen nabij Valkenburg en Maastricht
 • Populaire wandel- en fietsroutes
 • Uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten

Ontspannen in een natuurhuisje in Limburg

Even lekker ontspannen in een natuurhuisje op het heuvelachtige Limburg? Dan ben je bij TopParken aan het juiste adres! Je verblijft hier in een mooi natuurhuisje in Limburg midden in de natuur, maar nog nabij Valkenburg en Maastricht. Genoeg tijd om te ontspannen, maar ook om leuke dingen te doen dus!

 
 

Uw natuurhuisje in Limburg

De natuurhuisjes van Résidence Valkenburg zijn gelegen in Schin op Geul, vlakbij Valkenburg en Maastricht. Résidence Valkenburg is een vakantiepark in Zuid-Limburg. Je kunt met maximaal zes personen genieten in uw natuurhuisje in Schin op Geul. Genoeg gezelschap om mee te nemen dus! Kom samen met je partner, gezin, familie of met je vrienden. Er is voor ieder wat wils! Sommige natuurhuisjes zijn zelfs voorzien van privé wellness faciliteiten. 

Wat te doen in de omgeving van uw natuurhuisje in Zuid-Limburg

Door het kenmerkende landschap, de nabij gelegen steden en de sfeer van het natuurhuisje krijg je een echt buitenlandgevoel. Résidence Valkenburg is een mooi park gelegen in Zuid-Limburg. Het park is op een rustige plek gelegen, maar is er ook mogelijkheid om de steden Valkenburg en Maastricht op te zoeken. Daarnaast zijn er ook vele wandel- en fietsroutes die vanaf uw natuurhuisje in Limburg beginnen. Daarnaast zijn er genoeg faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een verwarmd buitenzwembad, een restaurant in Ibiza stijl, een game room, een speeltuin en diverse sportvelden. 

Voordelen van een natuurhuisje in Limburg

Het natuurhuisje in Zuid-Limburg is gelegen in het heuvelachtige landschap waardoor je echt het idee krijgt dat je in het buitenland bent. Zin om Zuid-Limburg te ontdekken? Dat kan vanaf je natuurhuisje in Limburg ook! Zo ligt het natuurhuisje op 4,4 km afstand van Valkenburg en Maastricht is 17 km verwijderd van het natuurhuisje. Het park is daarnaast ook te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op 1,2 km afstand. 

 
  Geschikt voor 2 t/m 6 personen
  Te boeken met privé wellness faciliteiten
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Parkeerplaats voor Ă©Ă©n auto bij de woning
  Maximaal 2 huisdieren toegestaan
 
 

RĂ©sidence Valkenburg in het kort

Résidence Valkenburg is een vakantiepark in Zuid-Limburg. Het park ligt in het kenmerkende heuvellandschap waardoor het een unieke vakantiebestemming is in eigen land. 

 
 
 
 

Veelgestelde vragen

⏰ Kunnen de natuurhuisjes ook last minute geboekt worden?

Bij TopParken kunt u altijd last minute een natuurhuisje boeken. We hebben een ruim assortiment aan natuurhuisjes!

💑 Kan ik ook een natuurhuisje voor twee personen boeken?

Dat kan zeker! De meeste natuurhuisjes zijn voor vier personen. Komt u met twee personen? Meer ruimte voor u twee! 

🐕 Kan ik een natuurhuisje in Limburg boeken met een hond?

Bij TopParken kan dat zeker! Op onze vakantieparken kunt u een natuurhuisje in Limburg met uw hond boeken. U mag maximaal twee honden meenemen naar het natuurhuisje. Uw hond moet altijd aangelijnd zijn binnen het park.