TopParken
Overnachten nabij kerststad Valkenburg

Overnachten nabij Kerststad Valkenburg

  • Overnachten bij Résidence Valkenburg
  • Vakantiehuizen met wellness mogelijkheden
  • 10 min vanaf de kerstmarkten in Valkenburg

Overnachten nabij Valkenburg

De mooiste tijd van het jaar om Valkenburg te bezoeken is aangebroken! Van 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 bruist het in Valkenburg aan de Geul en barsten de kerstactiviteiten los. Het Geulstadje is van onder tot boven in de kerstsferen gehuld. Geniet van de vele lichtjes, de diverse kerstmarkten, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! Vanuit Résidence Valkenburg heeft u de ideale uitvalsbasis om te genieten van deze betoverende kerststad.

Tickets voor de kerstmarkten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Proef de kerstsfeer! 🎀

© Kerststad Valkenburg

Vakantiehuis nabij Valkenburg

Wanneer u wilt genieten van de sprookjesachtige kerstsferen in Valkenburg is Résidence Valkenburg het ideale vakantiepark in Limburg voor u. Vanaf ons vakantiepark bent u binnen 10 minuutjes rijden midden in het bruisende centrum van Valkenburg. Na een dag vol indrukken kunt u bovendien heerlijk tot rust komen in uw vakantiehuis.

Bij Résidence Valkenburg bieden we moderne chalets aan voor maximaal 6 personen voorzien van alle gemakken. Zo beschikt uw vakantiehuis nabij Valkenburg over een volledig ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer, mooie badkamer en comfortabele bedden. Extra leuk: u kunt heerlijk opwarmen in één van onze vakantiehuizen met wellness. Dat is pas ultiem genieten! Daarnaast kunt u genieten van een hapje en drankje in ons restaurant, bar en snackbar en zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin of op het sportveld.

Wat te doen in Kerststad Valkenburg

Tijdens uw weekend in Valkenburg hoeft u zich geen moment te vervelen. De gehele stad bruist van de kerstactiviteiten voor jong en oud. U kunt struinen door de prachtig versierde straten en genieten van al het lekkers. Wat de kerstmarkten van Valkenburg uniek maakt is dat deze zich bevinden in grotten, dit geeft het een extra magisch karakter. Het is dan ook niet voor niets dat de kerstmarkt van Valkenburg al jaren favoriet is bij velen. Wilt u één of meerdere kerstmarkten bezoeken tijdens uw verblijf? U kunt hiervoor zowel online als bij de receptie van Résidence Valkenburg tickets kopen. Bij de meeste kerstmarkten is het niet mogelijk om een kaartje aan de deur te kopen.

Ziet u zichzelf al struinen door het prachtige en sprookjesachtige Valkenburg? 

 

Een sfeerimpressie van uw weekend in Valkenburg ⤵

© Kerststad Valkenburg

Veelgestelde vragen over overnachten nabij Kerststad Valkenburg

Waar huur ik een bungalow nabij Kerststad Valkenburg?

Bij Résidence Valkenburg van TopParken! Op slechts 10 autominuten afstand van de festiviteiten van Kerststad Valkenburg vindt u ons sfeervolle vakantiepark midden tussen de Limburgse heuvels. Een bungalow in Valkenburg huurt u bij ons voor maximaal 6 personen en optioneel met wellness.

Waar huur ik een huisje voor een weekend weg tijdens Kerststad Valkenburg?

Dat doet u bij Résidence Valkenburg van TopParken. Gedurende Kerststad Valkenburg valt er zóveel te beleven in de stad, dat een dagje veel te kort is. Maak er dus een weekendje weg in Limburg van! Op het park geniet u in de winter van smakelijke horeca, sport- en spelfaciliteiten en een gaming room.