TopParken
Vakantie Rotterdam

Vakantie in de regio Rotterdam

 • Vakantiepark in de Randstad
 • En tegelijkertijd midden in de natuur
 • Slechts 18 km van Rotterdam

Verblijven nabij Rotterdam, maar toch in de natuur

De Euromast beklimmen, met de watertaxi of de Kubuswoningen bekijken: dat is nou typisch Rotterdam! Verblijft u graag in de Randstad, maar trekt u zich na een enerverende dag het liefst terug in de rustige natuur? Ontdek dan Parc de IJsselhoeve, ons vakantiepark dat grenst aan de IJssel en Park Hitland en dat op slechts 25 autominuten van het centrum van Rotterdam ligt. Vier uw vakantie nabij Rotterdam op ons waterrijke en natuurrijke vakantiepark.

 

Nabij Rotterdam op vakantie bij Parc de IJsselhoeve

Op vakantie naar Rotterdam is altijd een goed idee! In de stad is genoeg te beleven, maar ook op ons vakantiepark verveelt u zich nooit. Neem een duik in ons buitenzwembad of ontspan aan de kant in het zonnetje. Zijn uw (klein)kinderen ook mee? Zij vermaken zich opperbest in de speeltuin of op het sportveld. 

Tijdens uw vakantie nabij Rotterdam kunt u een vakantiehuis voor 6 personen huren. U hoeft alleen uw koffer mee te nemen en uw vakantie kan beginnen. De vakantiehuizen zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Mag uw trouwe viervoeter niet ontbreken? Boek dan een huisdiervriendelijke accommodatie. 

Parc de IJsselhoeve in het kort:

 • Vakantiepark gelegen aan de IJssel
 • Op 18 km van Rotterdam
 • Accommodaties voor maximaal 6 personen
 • Huisdiervriendelijk vakantiepark
 • Laagste prijsgarantie
 • Met buitenzwembad
 

Wat te doen in Rotterdam?

Vanaf Parc de IJsselhoeve is het slechts 25 autominuten naar het centrum van de gezellige stad Rotterdam. Wist u dat deze stad van alle markten thuis is? Van uitgaan en winkelen tot rondstruinen en architectuur bekijken: het kan allemaal in Rotterdam. Tip: neem de watertaxi als u op een speciale manier van A naar B wilt worden vervoerd! En zo ziet u ook nog eens de stad vanuit een ander perspectief. 

 
  Euromast
  Erasmusbrug
  Kubuswoningen
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Op hoeveel km afstand ligt Parc de IJsselhoeve van Rotterdam?

Parc de IJsselhoeve ligt op 18 km afstand van het centrum van Rotterdam. Eigenlijk ligt het park aan de rand van de stad. Met zo'n 25 minuten met de auto, 50 minuten met de fiets of 45 minuten met het openbaar vervoer staat u al in het centrum van deze bruisende stad.

Wat is er te doen in Rotterdam?

Heel veel! Eigenlijk heeft u aan één dagje Rotterdam niet genoeg, maak er daarom een langere vakantie nabij Rotterdam van. Bezoek onder andere de Euromast, Delfshaven, Markthal, Kubuswoningen, Erasmusbrug en Diergaarde Blijdorp. Voor ieder wat wils!