TopParken
  Vakantiehuis in de duinen

Alternatief voor een vakantiehuis in de duinen

  • Vakantieparken aan het water
  • Aan het IJsselmeer en de IJssel
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Genieten in een huisje nabij de duinen

TopParken beschikt momenteel niet over vakantieparken direct in de duinen, maar biedt wél twee leuke alternatieven. Park Westerkogge is een waterrijk vakantiepark nabij Hoorn en ligt op ongeveer 40 minuutjes rijden van de duinen van Egmond aan Zee en Bergen aan Zee. Parc de IJsselhoeve ligt aan de IJssel, nabij Rotterdam en op zo'n 35 minuten rijden van de duinen bij Scheveningen. Op beide parken kunt u verblijven in een vakantiehuis aan het water

Onze alternatieven:

Park Westerkogge
Nederland - Noord-Holland

Bekijk dit park

Park Westerkogge

📍 Op 40 minuten rijden van Egmond & Bergen

Een waterrijk vakantiepark in het Noord-Hollandse Berkhout, vlak bij Hoorn en het Markermeer. Het park wordt omgeven door weilanden en staat bekend om de vele waterpartijen. U kunt dan ook direct aan het water verblijven. Verder vindt u er een verwarmd buitenzwembad, gezellig restaurant en fietsverhuur.

 

Parc de IJsselhoeve
Nederland - Zuid-Holland

Bekijk dit park

Parc de IJsselhoeve

📍 Op 35 minuten rijden van Scheveningen

Parc de IJsselhoeve ligt op een unieke locatie: in de Randstad met steden als Rotterdam en Gouda vlakbij, maar tegelijkertijd midden in de natuur. Het grenst namelijk aan de IJssel en Park Hitland. Op het park vindt u een verwarmd buitenzwembad, een sfeervol restaurant en een fietsverhuur.

Een ideaal alternatief voor een huisje in de duinen

Onze vakantieparken zijn dus een uitstekend alternatief voor een vakantiehuis in de duinen. U verblijft in een modern vakantiehuis met een tuin en terras. De woningen zijn te boeken met privé wellness en ook honden zijn van harte welkom. Maak alvast een lijstje met alles wat u wilt ondernemen in de waterrijke omgeving. Denk aan fietsen, wandelen, bootje varen of Hoorn en Rotterdam bezoeken. En als u wilt, zijn de duinen en de zee binnen 40 minuten te bereiken.

Waarom boeken bij TopParken?

  • 34.000+ échte reviews (8.2)
  • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
  • Geen onverwachte kosten
  • Direct boeken bij het park
  • Altijd een natuurrijke locatie
 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Waar boek ik een huisje in de duinen met mijn hond?

TopParken biedt geen vakantiehuizen direct aan de duinen, maar wel op andere waterrijke locaties op ongeveer 40 minuten rijden van de Noordzee. Op Park Westerkogge nabij Hoorn en Parc de IJsselhoeve nabij Rotterdam zijn honden van harte welkom. Er geldt een maximum van twee honden per vakantiehuis

Wat is een alternatief voor een vakantiehuis in de duinen?

Bij TopParken verblijft u niet direct in de duinen of aan de zee, maar wél aan het water van de IJssel of vlak bij het Markermeer. Als u wilt, zijn de duinen met 40 minuutjes te bereiken. Eigenlijk is dat niet nodig, want de omgeving van Hoorn en Rotterdam staat ook garant voor een onvergetelijke vakantie.