• Hondvriendelijke vakantiehuizen
  • In Schin op Geul (Zuid-Limburg)
  • In de buurt van hondenlosloopgebieden

Vakantiehuisje in Zuid-Limburg met de hond

Uw hond, uw trouwe maatje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie in Nederland. Bent u specifiek op zoek naar een vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond? Bekijk dan zeker eens de hondvriendelijke vakantiehuizen van Résidence Valkenburg van TopParken. Een huisje huren in Limburg met uw hond kan hier voor maximaal 6 personen waarbij u de keuze heeft uit diverse uitvoeringen, variërend in luxe voorzieningen. Tijdens een vakantie in Limburg met uw hond zijn er vele mogelijkheden voor wandelingen. Ook geniet uw hond van veel vrijheid in de hondenlosloopgebieden. Uiteraard zijn er voor u als baasje op het park én in de omgeving meer dan genoeg mogelijkheden om te ontspannen. Wanneer huurt u een vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond?

 
Bekijk de hondvriendelijke vakantiehuizen in Limburg
 

Uw vakantiehuis in Zuid-Limburg met de hond

Bij Résidence Valkenburg bepaalt u hoe comfortabel en luxe uw vakantiehuis in Zuid-Limburg met de hond is. Uw woning met plaats voor maximaal 6 personen en 2 honden heeft een sfeervolle woonkamer, ruime keuken, moderne badkamer en heerlijke bedden in de slaapkamers. Buiten beschikt u in ieder geval over een tuin met terras voorzien van meubilair. Wilt u een vakantiehuis in Limburg met speciaal voor uw hond een omheinde tuin? Ook dat kan bij Résidence Valkenburg. Een omheinde tuin geeft veiligheid en zorgt voor net dat beetje meer ontspanning. Gaat u voor écht optimale ontspanning? Voor uw vakantiehuis in Zuid-Limburg met de hond kunt u ook kiezen voor een huisje met sauna!

Uw vakantiehuis in Limburg met de hond:

➤ Vakantiepark nabij Valkenburg en Maastricht
➤ Vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 6 personen en max. 2 honden
➤ Mét wellnessmogelijkheden
➤ Hondvriendelijk vakantiepark
➤ Gratis wifi en parkeergelegenheid

Sfeerimpressie van uw vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond

 

Eropuit tijdens uw vakantie in Limburg met uw hond

Er zijn meer dan 10 hondenlosloopgebieden waar jullie heerlijk kunnen wandelen, apporteren en spelen met andere hondenvriendjes tijdens een vakantie in Limburg met uw hond. Even speuren op internet of vraag onze receptiemedewerkers voor tips voor een hondenlosloopgebied en wandel in Landgraaf, Maastricht, Koumenberg of Brunssum. Uitgewandeld en heeft uw hond even rust nodig? Bewonder kunst in het museum, struin door de gezellige winkelstraatjes of bezoek de beroemde Mergelgrotten in Valkenburg. 

Ook op ons vakantiepark in Limburg kunt u relaxen en tegelijkertijd veel plezier beleven. Maak met uw (klein)kinderen de mooiste bommetjes in het buitenzwembad, schuif aan op het Ibiza-style terras van ons restaurant of speel een potje tafeltennis. Ook erg leuk, op ons park kunt u mountainbikes huren en een van de vele paden in de omgeving verkennen. Geschikt voor beginners tot gevorderden. Huurt u binnenkort een vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond bij Résidence Valkenburg?

 
Huisje huren in Limburg met hond
 

✔️ Graag aangeven dat uw hond mee gaat op vakantie
✔️ Maximaal 2 honden per reservering
✔️ Veilig online boeken en betalen