TopParken
Vakantiehuisje Zuid-Limburg met hond

Huisdiervriendelijke vakantie in Zuid-Limburg

  • Vakantiehuizen met omheinde tuin
  • In het Zuid-Limburge landschap
  • In de buurt van hondenlosloopgebieden

Vakantiehuisje in Zuid-Limburg met de hond

Uw hond, uw trouwe maatje, mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie in Nederland. Bent u op zoek naar een vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond? Bekijk dan de hondvriendelijke vakantiehuizen van Résidence Valkenburg van TopParken. Bij ons huurt u huisjes voor maximaal 6 personen en 2 honden. Tijdens uw vakantie maakt u de mooiste wandelingen door het Limburgse heuvellandschap. Uw hond kan van veel vrijheid genieten in een van de hondenlosloopgebieden. Uiteraard zijn er voor u als baasje op het park én in de omgeving ook meer dan genoeg mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. 

 

Uw vakantiehuis in Zuid-Limburg met de hond

Bij Résidence Valkenburg bepaalt u hoe comfortabel en luxe uw vakantiehuis in Zuid-Limburg met de hond is. Uw woning met plaats voor maximaal 6 personen en 2 honden heeft een sfeervolle woonkamer, ruime keuken, moderne badkamer en heerlijke bedden in de slaapkamers. Buiten beschikt u in ieder geval over een tuin met terras voorzien van meubilair. Wilt u een vakantiehuis in Limburg met speciaal voor uw hond een omheinde tuin? Ook dat kan bij Résidence Valkenburg. Een omheinde tuin geeft veiligheid en zorgt voor net dat beetje meer ontspanning. Gaat u voor écht optimale ontspanning? Voor uw vakantiehuis in Zuid-Limburg met de hond kunt u ook kiezen voor een huisje met sauna!

Uw vakantiehuis in Limburg met de hond:

➤ Vakantiepark nabij Valkenburg en Maastricht
➤ Vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 6 personen en max. 2 honden
➤ Mét wellnessmogelijkheden
➤ Hondvriendelijk vakantiepark
➤ Gratis wifi en parkeergelegenheid

Sfeerimpressie van uw vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond

 

Eropuit samen met uw hond

Tijdens uw vakantie in Limburg zijn er meer dan 10 hondenlosloopgebieden te vinden waar jullie heerlijk kunnen wandelen, apporteren en spelen met andere hondenvriendjes. Even speuren op internet of vraag onze receptiemedewerkers voor tips voor een hondenlosloopgebied en wandel in Landgraaf, Maastricht, Koumenberg of Brunssum. Uitgewandeld of heeft uw hond even rust nodig? Bewonder kunst in het museum, struin door de gezellige winkelstraatjes of bezoek de beroemde Mergelgrotten in Valkenburg. 

 
 
 
 
 

✔️ Graag aangeven dat uw hond mee gaat op vakantie
✔️ Maximaal 2 honden per reservering
✔️ Veilig online boeken en betalen