1. In Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland
  2. Vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen
  3. Altijd de laagste prijsgarantie

3 vakantieparken aan het water

Waterliefhebbers opgelet; bij TopParken beleeft u een onvergetelijke vakantie aan het water! Varen, vissen, zwemmen, zonnebaden of uw favoriete watersport beoefenen - op een vakantiepark aan het water van TopParken is het allemaal mogelijk! Beleef een actief weekendje weg of juist een ontspannen vakantie op één van onze drie vakantieparken aan het water in Nederland. In het Noord-Hollandse Berkhout vindt u Park Westerkogge vlakbij het IJsselmeer en het Markermeer. Een stukje zuidelijker in het Zuid-Hollandse Nieuwerkerk aan de IJssel bevindt zich Parc de IJsselhoeve; een TopPark aan het water. Gaat u toch voor een vakantiepark aan het water in Gelderland? Recreatiepark Esmeer kent een schitterende ligging als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. 

Drie waterrijke TopParken in Nederland

Met een keuze uit drie vakantieparken aan water vindt u gegarandeerd de vakantiebestemming die precies bij uw wensen past. Op onze TopParken kunt u verblijven in vakantiehuizen voor 4, 5 en 6 personen; ideaal voor een vakantie met het gezin. De chalets aan het water zijn modern en luxe ingericht, waardoor u profiteert van het comfort van thuis, maar tegelijkertijd toch geniet van het échte vakantiegevoel dankzij de schitterende ligging aan het water. Tijdens uw vakantie aan het water móét uw hond gewoon mee; u kunt nergens mooiere wandelingen maken dan langs de waterkant van bijvoorbeeld de IJssel of de Maas. Bij TopParken snappen we dat u uw huisdier liever niet thuis achterlaat. Daarom zijn onze bungalowparken aan het water huisdiervriendelijk.

Onze vakantieparken aan het water:

  • Vlakbij het IJsselmeer en het Markermeer
  • Aan rivier de IJssel
  • Tussen het Esmeer en de Maas
  • Vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen
  • Gratis WiFi op de parken
  • Huisdieren zijn welkom

Geniet op een vakantiepark aan het water

Een verblijf op een vakantiepark aan het water in Nederland staat gelijk aan ultiem genieten op een unieke locatie! Vanaf Park Westerkogge vindt u bijvoorbeeld maar liefst 30,5 km aan vaarroutes. Leg uw eigen boot aan bij de aanlegsteigers of beleef een visvakantie op dit TopPark in Noord-Holland. Op onze vakantieparken aan de IJssel en vlakbij het Esmeer beschikt u ook over uitstekende vismogelijkheden. Bovendien bieden de TopParken uitstekende faciliteiten, zoals een buitenzwembad, sportvelden, speeltuinen en horecagelegenheden.

Bij TopParken beleeft u een vakantie om nóóit te vergeten op een bungalowpark aan het water! Een ligging aan het water maakt uw vakantie altijd nét een beetje completer, dankzij de vele mogelijkheden die het biedt; van zwemmen en zonnebaden tot varen en vissen.