1. 12 vakantieparken in Nederland
  2. Kindvriendelijke faciliteiten
  3. Altijd de laagste prijs

Weekend weg met kinderen bij TopParken

Een weekendje weg met kinderen is altijd een goed idee! Tijdens een weekend weg met uw kind maakt u even écht tijd voor elkaar en kunt u samen genieten. U hoeft voor een heerlijk weekendje weg met uw kind echt niet lang in de auto te zitten, TopParken beschikt over 12 kindvriendelijke vakantieparken in Nederland voor een fijn weekendje weg met kinderen. Of u nu kiest voor een weekend weg op een vakantiepark in Gelderland, Zuid-Holland, Limburg, Brabant of Noord-Holland, genieten samen met de kids staat centraal!

 
 

Wat te doen tijdens een weekend weg met kinderen bij TopParken

De kindvriendelijke vakantieparken van TopParken beschikken over de leukste faciliteiten voor jong en oud. Hierdoor wordt het sowieso een weekend om nooit te vergeten! De aanwezige faciliteiten wisselen per park, maar elke locatie beschikt sowieso over een restaurant en speeltuin en is kidsproof. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij in het volgende blog onze 7 leukste vakantieparken voor kinderen op een rijtje gezet.

Een zwembad is voor kinderen vaak ook een belangrijk onderdeel van een vakantie, dat weten wij maar al te goed! 11 van onze vakantieparken beschikken dan ook over een zwembad. Dat betekent heel veel plonzen tijdens jullie weekend weg! Bent u enthousiast en wilt u nu last minute een weekendje weg met uw kind boeken? Dat kan! bekijk direct ons last minute aanbod.

 

Trek eropuit tijdens een weekendje weg met kinderen

Dankzij al onze faciliteiten zult u zich niet hoeven te vervelen tijdens een weekend weg met kinderen. Toch bieden onze vakantieparken ook de perfecte uitvalsbasis voor de leukste uitstapjes! Bekijk hieronder enkele uitstapjes die superleuk zijn voor een weekend weg met uw kind en zie gelijk welk vakantiepark hier in de buurt ligt!

🧙 De Efteling: De wereld vol wonderen, wie kent hem niet! De Efteling blijft een magisch dagje uit voor jong en oud en is uitermate geschikt voor een weekendje weg met uw kind. Wilt u dit attractiepark graag bezoeken tijdens uw weekendje weg met kinderen dan kunt het best verblijven bij Résidence de Leuvert, ons vakantiepark in Noord-Brabant.

🦁 Burgers' Zoo: Dieren zijn altijd geliefd, en zeker bij kinderen! Struin door de Burgers' Bush, Ocean en Mangrove en laat uw kinderen kennis maken met een variëteit aan dieren in een zo nauwkeurig nagebootste leefomgeving. TopParken beschikt over maar liefst 5 vakantieparken nabij Arnhem, keuze genoeg dus!

Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een weekend weg met kinderen?

 
Boek nu een last minute weekendje weg met uw kinderen
 
8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.