TopParken
weekend weg met kinderen

Weekend weg met kinderen

 • Unieke locaties in Gelderland
 • Kindvriendelijke faciliteiten
 • Altijd de laagste prijs

Genieten van een weekendje weg met de kinderen

Een weekendje weg is altijd een goed idee! Tijdens een weekend weg met uw kind maakt u even écht tijd voor elkaar en kunt u samen genieten. U hoeft voor een heerlijk hiervoor echt niet lang in de auto te zitten. TopParken beschikt over twee zeer kindvriendelijke vakantieparken in Nederland voor een fijn weekendje weg met kinderen. Bezoek ons vakantiepark Resort Veluwe of Recreatiepark 't Gelloo in Gelderland. Genieten samen met de kids staat centraal! Wij beschikken over een buiten- en/of binnenzwembad, sport- en speelvelden en een activiteitenprogamma.

 

Zoek en boek uw ideale verblijf ⤵

 

To do's tijdens het weekend weg met kinderen

De kindvriendelijke vakantieparken van TopParken beschikken over de leukste faciliteiten voor jong en oud. Hierdoor wordt het sowieso een weekend om nooit te vergeten! De aanwezige faciliteiten wisselen per park, maar elke locatie beschikt sowieso over een restaurant en een kidsproof speeltuin. Een zwembad is voor kinderen vaak ook een belangrijk onderdeel van een vakantie, dat weten wij maar al te goed! Beide kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe beschikken dan ook over een binnen- en/of buitenzwembad. Dat betekent heel veel plonzen tijdens jullie weekend weg!

 
  Binnen- en/of buitenzwembad
  Speel- en sportvelden
  Horecagelegenheden
  Fietsverhuur
  Activiteitenprogramma
 
 

Trek eropuit met kinderen

Dankzij al onze faciliteiten zult u zich niet hoeven te vervelen tijdens een weekend weg met kinderen. Toch bieden onze vakantieparken ook de perfecte uitvalsbasis voor de leukste uitstapjes! Boek Klimbos Garderen en ga lekker klimmen en klauteren, spot uw lievelingsdier in de Apenheul of Bugers' Zoo in Arnhem, ga spoorzoeken op de Veluwe of bezoek een museum! Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een weekend weg met kinderen?

 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

🧒 Wat zijn leuke uitjes met de kinderen?

In de omgeving zijn er genoeg dingen te doen met de kinderen. Breng een bezoekje aan de Apenheul, Burgers' Zoo, Dolfinarium, Paleis het Loo, Julianatoren of Kasteel Renswoude. Onze vakantieparken bevinden zich nooit ver van verschillende leuke uitjes.

✅ Welke faciliteiten mogen niet ontbreken voor kinderen tijdens een weekend weg?

Als u een weekendje weg met de kinderen gaat, zijn zij al snel tevreden met een speeltuin en een zwembad. Kies voor een vakantiepark met binnenzwembad of juist met een buitenzwembad voor veel waterpret. Op een aantal vakantieparken beschikken we over een activiteitenprogramma.

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.