• Unieke locaties in de natuur
  • Vakantiehuis met sauna, spa en/of Sunshower
  • Van top tot teen genieten
  • 17.500 échte reviews (8.2)

Wellness vakantiehuizen in Nederland

Wat is er nou relaxter dan ultiem ontspannen in een sauna of spa? Geniet van een welverdiende vakantie in een van de wellness vakantiehuizen in Nederland van TopParken. Onze vakantieparken zijn gelegen in een unieke en natuurrijke omgeving. Wordt 's ochtends gewekt door de vogels en geniet tijdens uw ontbijt van de prachtige omgeving. Na uw ontbijt komt u volledig tot rust in een vakantiehuis met sauna en/of spa of kunt u bijkleuren in de Sunshower. U kiest voor een wellness huisje in Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland of Noord-Brabant. Wanneer mogen wij u verwelkomen? 

Ontdek onze wellness huisjes
 

Uw wellness vakantiehuis met sauna en spa

Wilt u samen met uw geliefde, gezin of hele familie een wellness huisje huren? Bij TopParken kunt u een vakantiehuis met wellness faciliteiten huren voor maximaal 14 personen. En dankzij ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd hét ideale vakantiehuis. Onze wellness huisjes zijn van alle gemakken voorzien; bereid de lekkerste maaltijden in de volledig ingerichte keuken, ervaar een goede nachtrust op de boxspringbedden en relax natuurlijk in uw privé sauna en spa of onder de Sunshower. De wellness huisjes van TopParken zorgen er gegarandeerd voor dat u volledig relaxed en ontspannen weer terug naar huis gaat. 

Uw wellness huisje:

🏠 Geschikt voor 2 tot 14 personen
💆‍♀ Met privé sauna, spa en/of Sunshower
🛋 Luxe, moderne en sfeervolle inrichting
🐕 Honden zijn in enkele huizen toegestaan

Sfeerimpressie van uw wellness huisje

Ontdek de omgeving van uw wellness huisje

Niet alleen in uw wellness huisje komt u volledig tot rust, maar u kunt ook ontspannen bij de prachtige natuurgebieden in de omgeving van Limburg, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant. Huur op de vakantieparken van TopParken een fiets en geniet van de adembenemende natuur in de omgeving. Breng een bezoekje aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland; de Veluwe, fiets door het unieke Limburgse heuvellandschap of bewonder de Brabantse natuur. Naast prachtige natuurgebieden kunt u ook een bezoekje brengen aan een grote stad of gezellig dorpje, er is altijd wel iets te beleven voor zowel jong als oud! Wanneer komt u vakantie vieren in een wellness vakantiehuis in Nederland?

Boek uw wellness vakantiehuis
 
Of bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Veelgestelde vragen over een wellness huisje huren ⤵

📍 Waar kan ik een wellness vakantiehuis huren?

Een wellness huisje kunt u huren bij TopParken in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg of Noord-Brabant. De wellness huisjes beschikken over een sauna, spa en/of Sunshower. Daarnaast zijn de vakantiehuizen met wellness volledig ingericht; u hoeft dus alleen uw koffer in te pakken en uw welverdiende vakantie kan beginnen!

🤗 Op welk vakantiepark kan ik een vakantiehuis met sauna, spa en/of Sunshower huren?

TopParken beschikt over een aantal vakantieparken waar u een vakantiehuis met sauna, spa en/of Sunshower kunt huren. Zo kunt u niet alleen heerlijk ontspannen in uw privé sauna, maar ook bubbelen in de spa of bijkleuren onder de Sunshower. Dat is pas ontspannen! Uw wellness vakantiehuisje is geschikt voor maximaal 14 personen en is van alle gemakken voorzien.

🏡 Wat is een leuk vakantiepark om een wellness huisje te huren?

De vakantieparken van TopParken zijn zeker een aanrader om uw wellness huisje te huren! De vakantieparken met wellness huisjes liggen in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-HollandLimburg en Noord-Brabant. Alle parken beschikken over diverse parkfaciliteiten, zoals een buitenzwembad, restaurant én sportvelden. Zo kunt u niet alleen in uw wellness vakantiehuisje ontspannen, maar ook op het park zelf!

🛀 Waar kan ik een vakantiehuis met privé wellness huren?

Een vakantiehuis met privé wellness huurt u bij TopParken. Een voordeel van een vakantiehuis met privé wellness is dat u de wellness faciliteiten niet met andere gasten hoeft te delen, en u hier op elk moment van de dag gebruik van kunt maken. De vakantiehuizen met privé wellness van TopParken zijn geschikt voor 2 tot maximaal 14 personen; ideaal voor een luxe vakantie in Nederland.