TopParken
Beoordelingen BungalowSpecials

Beoordelingen via BungalowSpecials

TopParken reviews op BungalowSpecials

Bent u van plan om binnenkort vakantie te vieren bij TopParken? Dan begrijpen we dat u graag zoveel mogelijk beoordelingen wilt bekijken, bijvoorbeeld op een platform zoals BungalowSpecials. Bij BungalowSpecials krijgen gasten na het verblijf een uitnodiging om een beoordeling achter te laten. Nadat deze handmatig gecontroleerd zijn door BungalowSpecials worden deze op de site geplaatst. Dit betekent dat de reviews van BungalowSpecials geverifieerd zijn.

 

De beoordelingen bij BungalowSpecials:

Review BungalowSpecials
 

Andere geverifieerde platformen

Wilt u echter verzekerd zijn van betrouwbare beoordelingen? Dan adviseren wij u om een kijkje te nemen bij de meer dan 34.000 geverifieerde beoordelingen van TopParken zelf. Daarnaast zijn er ook andere platformen naast TopParken en BungalowSpecials zoals Voordeeluitjes, Belvilla, Booking.com, VRBO, Expedia en HeerlijkeHuisjes die gebruik maken van geverifieerde reviews.

De werkwijze van BungalowSpecials

Bij BungalowSpecials heeft u de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten nadat u een accommodatie via hun platform hebt geboekt en nadat u er hebt verbleven. Het is niet mogelijk om bij BungalowSpecials een beoordeling achter te laten als u niet daadwerkelijk ter plaatse bent geweest. In de beoordeling stellen ze vragen over de voorzieningen op het park, de accommodatie en de omgeving van het park. Daarnaast stellen ze ook vragen over hun service en kunt u een foto uploaden. Zodra u de beoordeling heeft ingediend, ontvangt u automatisch bericht over de online plaatsing ervan.

 

Swipe voor meer afbeeldingen >

 

"Uw beoordeling wordt op onze website geplaatst om andere boekers te helpen bij het maken van een keuze voor het bungalowpark dat bij hun wensen past."

- Bungalowspecials op hun website

Wanneer is een review geverifieerd?

Een review is geverifieerd als er na het verblijf bij TopParken een vragenlijst wordt opgestuurd. Met andere woorden een beoordeling is alleen geverifieerd als een gast daadwerkelijk bij ons heeft verbleven, net zoals dit het geval is bij BungalowSpecials. Reviews worden bij BungalowSpecials handmatig gecontroleerd. De beoordeling wordt aan de hand van screeningcriteria gewijzigd of (gedeeltelijk) goedgekeurd. Zo kijken ze bijvoorbeeld naar privacy van medewerkers en de kwaliteit van de foto's. De beoordelingen worden geplaatst nadat de zijn gecontroleerd en er minimaal 5 reviews beschikbaar zijn. BungalowSpecials streeft er na om een review binnen 5 werkdagen te plaatsen.

Wel of niet geverifieerde reviews bij BungalowSpecials?

De reviews van BungalowSpecials zijn geverifieerd. De gasten die via BungalowSpecials boeken krijgen pas na hun verblijf een vragenlijst toegestuurd voor een beoordeling. Deze wordt vervolgens handmatig gecontroleerd.

 

Waarom zijn geverifieerde reviews beter?

Een geverifieerde review geeft aan dat een gast daadwerkelijk op het park heeft verbleven. Hierdoor is de review eerlijk en betrouwbaar, in tegenstelling tot een niet-geverifieerde review.

 
 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

TopParken: 34.000+ geverifieerde beoordelingen

Wilt u verzekerd zijn van betrouwbare beoordelingen? Neem dan een kijkje op onze website. TopParken stuurt gasten na hun verblijf een e-mail met daarin een beoordelingsformulier, waarin ze hun ervaringen met TopParken kunnen delen. Deze beoordelingen zijn allemaal geverifieerd, omdat deze gasten daadwerkelijk onze vakantieparken hebben bezocht.

Maak samen de mooiste herinneringen bij TopParken

Op natuurrijke locaties door heel Nederland vindt u de vakantieparken van TopParken. Of u nu de voorkeur geeft aan het heuvelachtige Limburg, de Veluwe, de Achterhoek of de waterkant van het Esmeer, de IJssel of het Markermeer, we hebben voor elk wat wils. Onze vakantiehuizen bieden alle comfort van thuis, maar met een vleugje extra luxe. Wilt u uw verblijf nog ontspannender maken? Kies dan voor een accommodatie met een sauna, hottub, sunshower, buitendouche en/of spa.

Waarom TopParken?

  • Bekend van televisie
  • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
  • 34.000+ échte reviews
  • Vakantieparken op natuurrijke locaties
  • Luxe woningen (met wellness)

Paula verbleef op Landgoed de Scheleberg

"Een heel schoon en net park, vriendelijke medewerkers, er word veel werk verricht door de medewerkers."

Karin verbleef op Resort Veluwe

"Hele mooie inrichting van de huisjes, de sauna was ook top."