TopParken
beoordelingen Google

Beoordelingen via Google

TopParken reviews op Google

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan bij TopParken? Wij begrijpen dat u zoveel mogelijk reviews wilt raadplegen, bijvoorbeeld de TopParken reviews op Google. Beoordelingen komen hier binnen in een review-systeem van mensen over de hele wereld. Dit kunnen dus ook mensen zijn die niet bij TopParken op vakantie zijn geweest. Reviews worden niet geverifieerd door Google, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden. Echter reageert TopParken altijd actief op deze reviews.

 

Geen geverifieerde reviews op Google:

Google beoordelingen
 

Alternatieve platformen

TopParken stuurt geen uitnodigingen om een review achter te laten op Google en werkt hier ook niet mee samen. Er zijn namelijk voldoende alternatieven. Echter reageert TopParken wel actief op reviews die op dit platform binnenkomen. Voordeeluitjes, Belvilla, BungalowSpecials, VRBO, Expedia, Booking.com en HeerlijkeHuisjes maken alleen gebruik van geverifieerde reviews, en dit geldt natuurlijk ook voor de 34.000+ geverifieerde reviews van TopParken zelf.

 

De werkwijze van Google

Google is een open reviewplatform dat voor iedereen toegankelijk is. Iedereen kan binnen Google een review over een bedrijf plaatsen. Het is heel erg simpel om een review achter te laten en u hoeft er geen Gmail account voor te hebben. Het kan zo zijn dat er een vragenlijst is verstuurd via een touroperator. In dit geval zijn de reviews wel van mensen die bij TopParken op vakantie zijn geweest. Echter verifieert Google nooit reviews. Op Google kunt u er dus niet zeker van zijn dat deze persoon echt op vakantie is geweest bij TopParken.

Hoe komen reviews op Google?

 
  Organische reviews

  Iedereen kan een organische review achterlaten, zonder dat een bedrijf of organisatie hier om gevraagd heeft.

  Reviews op uitnodiging

  Via Google kunnen bedrijven een URL delen die specifiek is voor uw bedrijf. Met deze link kunnen gasten een review achterlaten.

 
 

"Reviews worden niet geverifieerd door Google, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden."

- Google op hun website

Wanneer is een review geverifieerd?

In Nederland worden reviews nooit als geverifieerd bestempeld door Google. Dit is tot nu toe alleen mogelijk in de Verenigde Staten en Canada. Een Google review wordt hier als 'geverifieerd' gelabeld voor bedrijven die via lokale advertenties zijn gevonden en ingehuurd. Dit betekent dat de klant die de review heeft geschreven het bedrijf via Google heeft gevonden. Er zijn situaties waarin een review niet kan worden geverifieerd door Google.

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

TopParken: 34.000+ eigen geverifieerde beoordelingen

Waar bij Google de reviews over TopParken dus niet geverifieerd zijn is dit bij de eigen beoordelingen wel altijd het geval. TopParken stuurt gasten na hun verblijf een mail met daarin een beoordelingsformulier. Hierin kunnen zij hun ervaringen met TopParken delen. Deze reviews zijn dus allemaal geverifieerd, omdat deze gasten de vakantieparken echt hebben bezocht.

Kan ik helemaal geen gebruikmaken van Google reviews?

Natuurlijk kunt u Google blijven raadplegen als reviewplatform, maar wij stellen u graag op de hoogte dat alle reviews niet geverifieerd zijn. Wees hier dus alert op.

Herinneringen maakt u samen bij TopParken

TopParken beschikt over een ruim aanbod aan vakantieparken op natuurrijke locaties door heel Nederland. Van het heuvelachtige Limburg tot aan de Veluwe en de Achterhoek. Of kiest u liever voor onze waterrijke locaties aan het Esmeer, de IJssel of het Markermeer? De vakantiehuizen beschikken over alle gemakken van thuis, maar dan met meer luxe. Maak uw verblijf nog luxer met een sauna, hottub, sunshower, buitendouche en/of spa

Waarom TopParken?

 • Bekend van televisie
 • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
 • 34.000+ échte reviews
 • Vakantieparken op natuurrijke locaties
 • Luxe woningen (met wellness)

Annemarie verbleef op Résidence Valkenburg

"We vonden het park er netjes en verzorgd uitzien. De medewerkers in de horeca zijn erg vriendelijk en werken hard."

 

Martijn verbleef op Park Westerkogge

"Vriendelijk personeel. Goed onderhoud op het park, alles heel netjes."