TopParken
Beoordelingen Trustpilot

Beoordelingen via Trustpilot

TopParken reviews op platform Trustpilot

Wilt u binnenkort op vakantie bij TopParken? Dan snappen we dat u zoveel mogelijk reviews wilt raadplegen, bijvoorbeeld de TopParken reviews op een platform als Trustpilot. Consumenten van over de hele wereld kunnen hier gratis een review plaatsen. Toch is het niet altijd te controleren of deze mensen écht bij TopParken zijn geweest, oftewel of deze reviews geverifieerd zijn. In het geval van Trustpilot blijkt zelfs dat geen enkele review over TopParken geverifieerd is.

Alternatieve platformen

Wij werken niet actief samen met Trustpilot en sturen geen uitnodigingen om een review achter te laten, omdat er voldoende alternatieven zijn. Voordeeluitjes, Belvilla, BungalowSpecials, VRBO, Expedia, Booking.com en HeerlijkeHuisjes maken alleen gebruik van geverifieerde reviews, en dit geldt natuurlijk ook voor de 34.000+ geverifieerde reviews van TopParken zelf.

 

Geen enkele geverifieerde review op Trustpilot:

Tripadvisor

Werkwijze van Trustpilot

Trustpilot noemt zichzelf een open reviewplatform voor iedereen: beoordelingen worden gepubliceerd zonder mogelijkheid tot aanpassing of censuur. Iedereen kan een beoordeling plaatsen, mits ze een gebruikersaccount hebben en de richtlijnen van Trustpilot naleven. Beoordelingen over organisaties, zoals bijvoorbeeld TopParken, worden gepubliceerd op een openbaar profiel. Hier kan men beoordlingen lezen en achterlaten, maar ook een sterrenscore vinden. Trustpilot toont op dit profiel alle beoordelingen, ook de niet-geverifieerde reviews, waardoor het niet zeker is dat mensen écht een service ervaring hebben gehad. In het geval van TopParken wordt er geen enkele geverifieerde review getoond, wat betekent dat het niet zeker is dat mensen daadwerkelijk bij TopParken zijn geweest.

Hoe komen reviews op Trustpilot?

  Organische reviews

  Iedereen kan een organische beoordeling achterlaten, zonder dat een bedrijf of organisatie hier om gevraagd heeft. 

  Reviews op uitnodiging

  Organisaties kunnen via e-mail hun klanten vragen om ze op Trustpilot te beoordelen met een speciale review-uitnodiging.

 

Swipe voor meer afbeeldingen >

 

"Een Trustpilot-review wordt als 'Geverifieerd' gelabeld wanneer we weten dat de reviewer een daadwerkelijke service- of koopervaring met het bedrijf heeft gehad."

- Trustpilot op hun website

Wanneer is een review geverifieerd?

Een Trustpilot beoordeling wordt als 'Geverifieerd' gelabeld wanneer de reviewer een daadwerkelijke service- of koopervaring met de organisatie heeft gehad. Bij Trustpilot kan dit op twee manieren:

1) Uitnodiging verzonden via Trustpilot

Alle organisaties kunnen een review-uitnodiging naar hun klanten of gasten versturen. Doen ze dit via een automatische uitnodigingstool, dan worden de beoordelingen vervolgens automatisch gelabeld als 'Geverifieerd'. TopParken verstuurt deze uitnodigingen dus niet.

2) Wanneer bewijs wordt geleverd

Reviewers kunnen ook worden gevraagd om documentatie op te sturen die hun service- of aankoopervaring bevestigt. Zo is het zeker dat een klant of gast daadwerkelijk gebruik heeft gemaakt van een product of service.

Wel of niet geverifieerde reviews bij Trustpilot?

Op Trustpilot kunt u reviews lezen die wel en niet geverifieerd zijn. Bij de organische reviews is er niet altijd bewijs dat de consument daadwerkelijk een service ervaring heeft. Bij reviews op uitnodiging van een organisatie wél. Deze beoordelingen zijn dan ook te herkennen aan het label 'Geverifieerd'. 

Waarom zijn geverifieerde reviews beter?

Wanneer het zeker is dat men een service ervaring heeft gehad (in het geval van TopParken dus een vakantiepark hebben bezocht), worden deze reviews gelabeld als 'Geverifieerd'. Deze mensen kunnen een eerlijke en betrouwbare mening delen, dat geldt niet voor de niet-geverifieerde reviews.

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

TopParken: 34.000+ geverifieerde beoordelingen

Waar bij Trustpilot de reviews over TopParken niet geverifieerd zijn, is dit bij de beoordelingen op deze officiële website wel het geval. TopParken stuurt alle gasten die een vakantie hebben gevierd een mail met een beoordelingsformulier, waarin ze hun ervaringen en indrukken kunnen delen. Deze beoordelingen zijn geverifieerd, omdat zij gegarandeerd de vakantieparken hebben bezocht en daarom een eerlijke en betrouwbare mening kunnen delen.

Kan ik dan helemaal geen gebruik meer maken van Trustpilot?

Natuurlijk kunt u een reviewplatform als Trustpilot blijven raadplegen, maar let er dan wel op dat u alleen de reviews leest met een label 'Geverifieerd'.

 

Samen herinneringen maken bij TopParken

TopParken beschikt over natuurrijke vakantieparken in Nederland. Van de Veluwe en de Achterhoek tot de heuvels in Zuid-Limburg en waterrijke locaties aan het Esmeer, de IJssel en het Markermeer. De vakantiehuizen beschikken over alle luxe die u van thuis gewend bent en het kan zelfs nóg luxer door een vakantiehuis met privé wellness te boeken. U geniet dan van een sauna, spa, hottub, sunshower en/of buitendouche. 

Waarom TopParken?

 • Bekend van televisie
 • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
 • 34.000+ échte reviews (8.3)
 • Vakantieparken midden in de natuur
 • Luxe woningen (met wellness)

Anne verbleef op Resort Veluwe

"Het design van de huisjes en het comfort in het huisje vonden we erg fijn. De sauna was heerlijk en goed onderhouden."

Anoek verbleef bij Landgoed de Scheleberg

"Het ontvangst verliep zeer snel, accommodatie was helemaal prima met alle voorzieningen die je nodig hebt met als extra de jacuzzi."