TopParken
Camperplaats Utrecht

Camperplaats in Utrecht

 
  • In Lexmond, vlak bij Utrecht en Vianen
  • Direct gelegen aan rivier de Lek
  • Camperplekken van 150m2
  • Gerenoveerd sanitairgebouw

Camperplaats in Utrecht

Bent u aan het kijken naar de ideale camperplaats in Utrecht voor in het voorjaar of de zomer? Of bent u op de bonnefooi aan het rijden en zoekt u een last minute camperplaats? In beide gevallen bent u meer dan welkom op Resort Lexmond, gelegen in het gelijknamige dorpje aan rivier de Lek. Van 1 april tot 31 oktober geniet u van de rustige waterrijke omgeving met schilderachtige polders en een uitgestrekt strand. Bovendien bent u binnen no time in de oude binnenstad van Utrecht.

 

Dit zijn onze camperplekken

De camping van het Utrechtse ‘Resort Lexmond’ biedt 60 kampeerplekken, elk ongeveer 150m2 groot. Alle 60 plaatsen zijn, naast tenten, vouwwagens en caravans, geschikt voor campers. De ruimte, de stroomaansluiting en aan- en afvoer van water maken de camperplaatsen in Lexmond tot één van de meest geschikte locaties om te overnachten in Utrecht. En dan hebben we het nog niet gehad over het uitzicht…

Meer over de camperplaatsen:

  • Direct aan het water van rivier de Lek
  • Échte Nederlands: polders, molens en water
  • Vernieuwd, modern sanitairgebouw
  • Honden zijn welkom
  • Ongeveer 150m2 groot

Wat. Een. Uitzicht.

Wauw! Ontdek de ideale camperplaats in Utrecht op Resort Lexmond, een camping en vakantiepark aan de oever van de Lek. De directe ligging aan het water (mét strand!) zorgt voor een prachtig uitzicht. Niet alleen het uitzicht, maar ook het faciliteitengebouw met receptie, horecagelegenheid en sfeervol dakterras, zorgen voor een fijne kampeerervaring. Het buitenzwembad met een apart kinderbad biedt verfrissing, en de ambiance van het park weerspiegelt de omringende natuurlijke pracht. Honden zijn ook van harte welkom.

 

Utrecht is prachtig!

Ervaar de perfecte camperplaats in de provincie Utrecht, centraal gelegen in Nederland voor optimale bereikbaarheid. Onze locatie in Lexmond, vlak bij Utrecht en Vianen, biedt een prachtige Nederlandse setting met uitgestrekte polders, karakteristieke molens en directe toegang tot het water van de Lek. Geniet van diverse watersport- en vaarmogelijkheden, ontspan op het strand en verken de natuurlijke, waterrijke omgeving via de vele wandel- en fietspaden. Bovendien bevinden de camperplaatsen zich in de nabijheid van de betoverende Utrechtse Heuvelrug, waardoor natuurliefhebbers en wandelaars een extra dimensie aan hun verblijf kunnen toevoegen. Met de binnenstad van Utrecht op korte afstand, biedt onze locatie tevens de mogelijkheid om de bruisende cultuur en historie van deze levendige stad te verkennen.

 

Nog meer inspiratie ⤵

Kamperen in Utrecht

Kamperen in de provincie Utrecht aan de oevers van rivier de Lek, vindt u de perfecte combinatie van rust, watersportmogelijkheden en wandel- en fietspaden.

Camperplaats Limburg

Bent u op zoek naar een park in Limburg waar u kunt verblijven op een gezellige camperplaats? Bij Résidence Valkenburg bent u aan het juiste adres.