TopParken
Camping Valkenburg

Camping Valkenburg

  • In de buurt van Valkenburg (6 km) en Maastricht (20 km)
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Geen onverwachte kosten

Camping in de buurt van Valkenburg

Een heerlijke vakantie dicht bij huis maar toch het buitenlandgevoel ervaren? Kies voor een camping in de buurt van Valkenburg in het schitterende heuvellandschap van Zuid-Limburg. De glooiende heuvels en bruisende steden in de omgeving bezorgen u het échte vakantiegevoel. Zuid-Limburg is hét gebied voor prachtige wandel-, fiets- of mountainbiketochten. U zult werkelijk versteld staan van de adembenemende natuur rondom Valkenburg. Résidence Valkenburg is de ideale vakantiebestemming om al het moois van deze regio te ontdekken. 

 

Bekijk onze kampeerplaatsen ⤵

Kampeerplaats

 

Bekijk onze camperplaatsen ⤵

Camperplaats

 

Kamperen vlak bij Valkenburg

Op Résidence Valkenburg is het mogelijk om te kamperen met uw eigen kampeermiddel. Hiervoor heeft u de keuze uit een kampeerplaats of een camperplaats vlak bij Valkenburg. De kampeerplaatsen liggen op een groen kampeerveld en zijn voorzien van wateraansluiting, afvoer, CAI kabel, gratis wifi en beschikt over privacy dankzij de hagen tussen de kavels. Wilt u met uw eigen camper  nabij Valkenburg komen? Dan kunt u terecht op onze camperplaatsen, gelegen op verharde standplaatsen. 

 

Résidence Valkenburg in het kort

  • Midden in het Limburgse Geuldal
  • Op 6 km afstand van het centrum van Valkenburg
  • Op 20 km afstand van Maastricht
  • Verwarmd buitenzwembad
  • K
  • Honden zijn toegestaan
 

Activiteiten tijdens uw verblijf op Résidence Valkenburg

Voor de optimale vakantiebeleving biedt onze camping dicht bij Valkenburg ook een zwembad. Dat maakt uw vakantie altijd net een stukje completer. Met een verwarmd buitenzwembad en apart kinderbad voor de kleintjes biedt de camping vermaak voor het hele gezin! Na een middagje zwemmen kunt u terecht op het terras van ons restaurant in Ibiza style. Wilt u de thuisblijvers jaloers maken met uw verblijf op onze camping bij Valkenburg? Dankzij de gratis wifi kunt u op ieder moment een leuke vakantiefoto sturen.

 

Ontdek ons park 

Wat mensen ons vragen ⤵

Op welke camping in de omgeving van Valkenburg kan ik kamperen?

Dat kan bij Résidence Valkenburg. Onze camping ligt op slechts 6 km afstand van deze stad. U kunt bij ons een kampeerplaats nabij Valkenburg boeken of met uw eigen camper verblijven op de verharde standplaatsen. U beschikt over onder andere 10 ampère stroom en gratis wifi.

Op welke camping in de buurt van Valkenburg zijn honden toegestaan?

Tijdens uw kampeervakantie bij Résidence Lichtenvoorde is uw hond van harte welkom op zowel de kampeer- als camperplaatsen. Samen maken jullie de mooiste wandelingen door de bossen en over het heuvellandschap.