1. Fietsvakantie of fietsweekend
  2. Overnachten bij TopParken
  3. Fietsverhuur

Fietsvakantie in Nederland

Bij een fietsvakantie of fietsweekend in Nederland denkt u vast aan lange fietstochten, uw bagage mee op de fiets en ergens langs de route overnachten. Een avontuurlijke en bijzondere manier van vakantie vieren! Maar het kan ook comfortabeler: verblijf op een vaste locatie in een vakantiehuis en stippel elke dag een andere tocht uit. Dat laatste is vooral ideaal voor een fietsvakantie met kinderen. Welk type fietsvakantie in Nederland u ook kiest, TopParken biedt altijd een ideale uitvalsbasis. Bij ons verblijft u in een luxe vakantiehuis (voor 2 tot 14 personen) midden in de natuur, met fantastische fietsroutes altijd vlakbij!

Ontdek onze vakantieparken

Populaire regio's voor een fietsvakantie in Nederland ↓

Fietsvakantie in Nederland en overnachten bij TopParken

Onze vakantieparken bevinden zich in maar liefst vijf provincies: genoeg mogelijkheden voor uw fietsweekend of fietsvakantie in Nederland dus! Het fijne is dat onze parken midden in de natuur liggen, waardoor u binnen no time de mooiste fietsroutes ontdekt. En na een avontuurlijke fietstocht? Dan komt u tot rust in de tuin van uw vakantiehuis, trekt u nog een baantje in het buitenzwembad of geniet u van een diner bij het restaurant.

🌳  Fietsvakantie in Gelderland - Gaat u voor een fietsvakantie op de Veluwe of ontdekt u toch liever de Achterhoek tijdens uw fietsvakantie?

🐚  Fietsvakantie in Noord-Holland - Langs het IJsselmeer, maar ook door het duinlandschap van Egmond, maakt u prachtige fietstochten.

🌊  Fietsvakantie in Zuid-Holland - De Noordwijkse duinen lenen zich uitstekend voor een fietsvakantie, maar ook bij de IJssel kunt u prachtig fietsen.

⛰️  Fietsvakantie in Limburg - Dé fietsprovincie bij uitstek. Al fietsend door de glooiende heuvels waant u zich écht even in het buitenland.

🍃  Fietsvakantie in Brabant - Rondom Résidence de Leuvert  bevinden zich diverse fietsroutes, perfect voor een fietsvakantie in Brabant!

Fietsvakantie in Nederland: een paar tips ↓

Fietsvakantie met eigen fiets

Gaat u op fietsvakantie met uw eigen fiets? Dat kan uiteraard! Zorg er dan wel voor dat uw fiets tip top in orde is. U wilt natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat geldt ook wanneer u kiest voor een fietsvakantie met uw racefiets. De echte fanatiekeling kan er zelfs voor kiezen om van park naar park te reizen. Eerst twee nachten overnachten op de Veluwe om vervolgens door te fietsen naar de Achterhoek bijvoorbeeld. Heeft u nu geen geschikte fiets voor uw fietsvakantie in Nederland? Geen probleem, want op onze parken verhuren we (elektrische) fietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Ook ideaal voor een fietsvakantie met uw kinderen dus!

Fietsvakantie in Nederland - 5 tips:

1️⃣  Bedenk van tevoren uw fietsroute

2️⃣  Regel of huur een goede fiets

3️⃣  Neem voldoende eten en drinken mee

4️⃣  Zorg dat u goed zichtbaar bent (veiligheid!)

5️⃣  Houd rekening met het weer