TopParken
Korte vakantie Nederland

Vier een korte vakantie in Nederland

 • Unieke locaties in de natuur
 • Laagste prijsgarantie
 • Ook met privé wellness

Genieten in Nederland van een korte vakantie

Voor een korte vakantie in Nederkand kunt u terecht op een van de luxe vakantieparken van TopParken. Maar wat is eigenlijk een korte vakantie? Meestal verstaan we hieronder een weekend of midweek weg. Maar bij TopParken bepaalt u zelf hoe uw korte vakantie in Nederland eruit ziet. Bovendien profiteert u altijd van onze laagste prijsgarantie wanneer u direct via deze website boekt. Gaat u voor een vakantie op de Veluwe, in het Limburgse heuvellandschap, aan het water of dicht bij bruisende steden? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u  maakt onvergetelijke herinneringen bij TopParken.

Uw mini vakantie bij TopParken

Een mini vakantie in Nederland - nog even relaxen, ontspannen en genieten van de momenten met elkaar. Wist u dat u van meerdere keren een korte vakantie beter ontspant? Door in Nederland vaker een korte vakantie te vieren behoudt u de voordelen van het vakantie-effect. Of u nu kiest voor een weekendje of midweek weg als korte vakantie, op onze parken en in onze vakantiehuizen komt u optimaal tot rust. Uw vakantiehuis is voorzien van moderne gemakken en een stijlvolle inrichting. Ook beschikt u over een eigen tuin met terras. Wilt u extra ontspanning? Kies dan voor een vakantiehuis met sauna, hottub, sunshower, spa en/of buitendouche.

Van Zuid-Limburg tot Noord-Holland, onze vakantieparken vindt u door heel Nederland. Zo is er altijd een geschikt vakantiepark in de buurt, want een lange rit is wel het laatste wat u wilt tijdens een mini vakantie in Nederland.

  Vrijstaande vakantiehuizen

  Onze vakantiehuizen hebben een vrijstaande ligging met veel ruimte en privacy. We bieden plek aan maximaal 14 personen.

  Midden in de natuur

  In de Veluwse natuur, de Limburgse heuvels, aan het water van het Esmeer of Markermeer of nabij grote steden, daar vindt u onze vakantieparken.

  Privé wellness faciliteiten

  Voor extra luxe en ontspanning geniet u optimaal in de sauna, hottub, spa, sunshower en/of buitendouche van uw eigen vakantiehuis. 

 

Tips voor uitstapjes in de omgeving

U vult natuurlijk zelf in hoe u uw mini vakantie doorbrengt in Nederland. U kunt ontspannen bij uw vakantiehuis en op ons park. Maar u kunt ook ontspannen in een nabij gelegen wellnesscentrum of sauna. Ook bevindt u zich vrijwel altijd op korte afstand van een levendige stad, waar u een museum kunt bezoeken of een dagje kunt winkelen. Komen de kinderen ook mee tijdens uw vakantie? In de omgeving van onze vakantieparken bevinden zich vele leuke speelplekken en attractieparken. De Veluwe is, gezien dé vele wandel- en fietsroutes, natuurlijk de plek bij uitstek voor een korte vakantie in Nederland met uw hond. Met wie beleeft u een mini vakantie in Nederland en profiteert u van dat fijne vakantie-effect? 

Vind hieronder uw ideale verblijf 

 

Vier uw vakantie in een van deze regio's 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van een korte vakantie?

Kiest u voor een korte vakantie, dan kunt u er vaker tussenuit én ontspant u er beter van. Ook houdt u het vakantie-effect vast. Dat is fijn vakantie vieren in eigen land!

Waar kan ik op vakantie bij TopParken?

U kunt bij ons vakantieparken in diverse regio's vinden: op de Veluwe, in de Achterhoek, in Noord-Brabant, in Zuid-Limburg, in Noord-Holland en in Zuid-Holland. Stuk voor stuk prachtig gelegen in de natuur en op korte afstand van bruisende steden.