Gratis omboekgarantie tot 13 september 2021

Om u meer flexibiliteit te geven voor een zorgeloze vakantie kunt u nu gebruik maken van onze gratis omboekgarantie. Zo kunt u toch met een gerust hart uw welverdiende vakantie boeken.

De vakantieparken van TopParken zijn ruim opgezet en de vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft u nog voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde. U bent dan ook van harte welkom om vakantie bij ons te vieren. Wel adviseren wij u, conform de richtlijnen van het RIVM, om zoveel mogelijk op uw vakantieadres te blijven. Door de ligging van onze parken midden in de natuur heeft u echter de ruimte en vrijheid om rondom uw vakantiewoning te genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft.

Boek hier uw verblijf met omboekgarantie

Actievoorwaarden

► Alleen geldig op nieuwe reserveringen met aankomst voor 13 september 2021.
► Kosteloos omboeken is eenmalig mogelijk tot 28 dagen voor aankomst. 
► Kosteloos omboeken kan alleen via onze klantenservice per mail adres verhuur@topparken.nl of via +31 (0)88 - 500 2424
► Bij omboeken naar een duurdere periode zullen we het verschil bij u in rekening brengen. Bij omboeken naar een goedkopere periode ontvangt u het verschil tussen het reeds aanbetaalde bedrag en de boekingswaarde als voucher welke gebruikt kan worden bij een volgende boeking.
► Omboekingen kunnen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid gedaan worden, mits er een nieuwe verblijfsdatum is gekozen.
► Bij omboeken is alleen wijziging van de de aankomst- en vertrekdatum en woningtype mogelijk.
► De omboekgarantie is alleen geldig op reserveringen die gemaakt zijn via www.topparken.nl, onze klantenservice of via onze receptie.
► De reservering kan maximaal één keer omgeboekt worden.
► De reservering kan omgeboekt worden naar een verblijf in heel 2021.
► Staan er nog aanbetalingen open, dan is het verplicht om deze alsnog te voldoen om gebruik te kunnen maken van de omboekgarantie.
► In geval van annulering van een reservering na het éénmalig kosteloos omboeken zijn reeds aanbetaalde bedragen niet restitueerbaar.