TopParken
Vakantie Arnhem

Vakantie vieren bij Arnhem

  • Parken op 16 tot 24 km afstand van Arnhem
  • Omgeven door de Veluwse natuur
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Op vakantie naar de bruisende stad Arnhem

Arnhem: een gezellige stad met volop mogelijkheden voor een leuke vakantie! Shoppen, musea bezoeken, dieren spotten bij Burgers’ Zoo: tijdens een vakantie in Arnhem beleeft u het. Bovendien ligt Arnhem vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Zo combineert u de cultuur van de stad met de rust en ruimte van de natuur. Bijzonder toch? TopParken beschikt over diverse vakantieparken nabij Arnhem, allen op minder dan 25 km afstand van de stad. U kunt hier een vakantiehuis voor 2 tot 12 personen huren. Perfect voor een vakantie met uw partner, gezin of vrienden.

 

✔️ Laagste prijsgarantie
✔️ Geen onverwachte kosten

Ontdek de vakantieparken nabij Arnhem:

Vakantie vlak bij de grote stad

Voor uw vakantie nabij Arnhem heeft u bij TopParken de keuze uit 5 vakantieparken in Wageningen, Ede, Lunteren of Beekbergen. U geniet gegarandeerd van een luxe vakantiehuis mét een ruime tuin en een unieke ligging op de Veluwe. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 12 personen en maximaal 2 huisdieren. Geeft u tijdens het boeken wel even aan of uw huisdier mee komt? Dan matchen wij de juiste woning aan u. Bovendien maakt u tijdens uw vakantie vlak bij Arnhem onbeperkt gebruik van onze parkfaciliteiten. Neem een duik in het zwembad, laat u culinair verrassen in het restaurant of huur een fiets en verken de Veluwe.

TopParken in het kort:

 

Tips voor uw vakantie nabij Arnhem

🛍️  Arnhem winkelstad
Shopaholics opgelet! Arnhem is een onwijs leuke winkelstad. De bekende modeketens vindt u in de Vijzelstraat en Ketelstraat, de leuke boetiekjes in de 7 Straatjes. Sluit uw dag af op een van de leuke terrasjes die de stad rijk is. Een aanrader tijdens uw vakantie.

🏺  Nederlands Openluchtmuseum
Terug in de tijd bij het Openluchtmuseum, leuk voor jong en oud! U wordt meegenomen op reis door de tijd van maar liefst twee eeuwen geleden. Dit gebeurt aan de hand van authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Tickets zijn verkrijgbaar bij de recepties van onze parken.

🦒  Burgers’ Zoo
Tijdens uw vakantie móét u Burgers’ Zoo gewoon bezoeken! Beleef maar liefst 45 hectare aan dierenpark in deze geweldige dierentuin. Leeuwen, tijgers, olifanten, giraffen, beren: u komt het allemaal tegen in een van de zeven unieke werelden op het park. Tickets te koop bij onze recepties!

🌳  Rondje Veluwe
Combineer de actie van de stad met de rust van de natuur in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op onze vakantieparken huurt u eenvoudig een fiets om vervolgens de prachtige heidevelden, zandverstuivingen en bossen te verkennen. En dit alles tijdens uw vakantie nabij Arnhem.

 
 

Beoordeling | 8.0 | Landgoed de Scheleberg

"Geweldig park en accommodatie. Uitstekende voorzieningen in de buurt. Zeker een aanrader."

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Hoe ver liggen de vakantieparken van Arnhem?

De vakantieparken van TopParken liggen op een afstand van maximaal 24 kilometer van Arnhem. Dit is 31 autominuten of een uur en een kwartier fietsen voor de echte fanatiekelingen.

Waar staat Arnhem bekend om?

Arnhem staat het meest bekend om de natuurrijke omgeving, het Openluchtmuseum, Burgers' Zoo, de leuke winkels en horecagelegenheden en zijn groene initiatieven. De stad heeft nog veel meer te bieden en een rijke geschiedenis en cultuur om te verkennen.