TopParken
Vakantie met hond in Nederland

Zou u graag met uw hond op vakantie gaan?

 • Veel wandelgebieden
 • Vakantiehuizen met omheinde tuiin
 • Hondenspeeltuin en hondendouche

Vakantie met de hond in Nederland

Bent u écht even toe aan een heerlijke vakantie, een weekendje weg of een nachtje ertussenuit, maar kunt u geen oppas vinden voor uw hond of vindt u gewoon dat hij of zij mee móét? Bij TopParken snappen we dat als geen ander; uw trouwe viervoeter is onderdeel van het gezin en mag natuurlijk niet achterblijven wanneer u een gezinsvakantie op één van onze natuurrijke vakantieparken boekt. Daarom is uw hond van harte welkom op al onze vakantieparken! De parken bevinden zich op unieke en natuurrijke locaties verspreid over heel Nederland. Vanaf het park loopt u zo de natuur in; ideaal voor lange wandelingen met uw hond! Neem dus zeker uw hond mee op vakantie tijdens uw verblijf op één van onze vakantieparken!

Geliefde bestemmingen voor een vakantie met honden ⤵️

Vakantieparken waar huisdieren zijn toegestaan

Een vakantie met uw hond beleeft u in Nederland, om precies te zijn op één van de 14 unieke locaties van onze TopParken. Lang reizen met uw huisdier is natuurlijk niet fijn, dus waarom niet op vakantie in Nederland? Vanaf de vakantieparken kunt u samen met uw huisdier(en) uw hart ophalen tijdens een prachtige wandeling in de bossen van de Veluwe, over het strand, door de duinen, langs het water of door het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Let op: tijdens een ommetje op het vakantiepark moeten uw huisdieren aangelijnd zijn. Hoe ziet u een vakantie met uw hond in Nederland precies voor u? Samen het ultieme buitenleven ervaren tijdens een kampeervakantie of juist genieten van iets meer luxe en comfort in een vakantiehuis? Bij TopParken is het beide mogelijk; op zowel de kampeerplaatsen als in de vakantiehuizen - geschikt voor 2 tot 12 personen - is uw huisdier meer dan welkom!

  Honden aangelijnd

  Uw hond(en) dienen op het park aangelijnd te zijn.

  Twee huisdieren

  Er geldt een maximum van twee huisdieren per vakantiehuis.

  Tijdens boeken aangeven

  Geeft u tijdens het boeken even aan dat uw hond mee gaat?

  €7,50 per nacht

  De kosten bedragen €7,50 per hond per nacht.

 

Waar kunt u op vakantie met uw hond?

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵️

👧 Waar kan ik op vakantie met mijn hond en kind?

Bij TopParken beleeft u een heerlijke gezinsvakantie. Zowel voor uw hond als uw kind is het bij ons heerlijk vertoeven en valt er genoeg te beleven. Zo beschikken onze kindvriendelijke vakantieparken over sportvelden, animatie in de vakantieperiodes, binnen- en/of buitenzwembaden en diverse speeltuinen. 

🏊‍♀ Waar boek ik een vakantie met mijn hond en een zwembad?

Op het grootste deel van de vakantieparken van TopParken is een zwembad aanwezig! Uw vakantie is natuurlijk pas écht compleet als er een zwembad aanwezig is. 's Ochtends de hond uitlaten en daarna lekker plonsen of baantjes trekken in het binnen- en/of buitenzwembad. Dat is pas genieten!

🪴 Zijn er ook vakantiehuizen met een omheinde tuin?

Zeker, in ons aanbod vindt u diverse vakantiehuizen met een omheinde tuin. Zo kunt u uw hond lekker laten spelen in de tuin van uw huisje, terwijl u heerlijk ontspant op het terras met een goed boek en een glaasje wijn. Dat is toch het ultieme vakantiegevoel?