Vakantiewoningen te koop op de Veluwe

Wilt u het gehele jaar door genieten van de natuur en de bossen van de prachtige Veluwe? Dan is het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe de ideale investering. Koop een eigen vakantiewoning op een van de zes vakantieparken op de Veluwe van TopParken en geniet het hele jaar door van het mooiste natuurgebied van Nederland. Op onze vindt u een groot aanbod aan nieuwe vakantiewoningen & villa's voor eigen gebruik of voor de verhuur. Uiteraard bepaalt zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt. Vakantiewoningen aan het water, aan de bosrand, voor twee personen of voor acht. Er is altijd een type vakantiewoning die bij u past.

Bekijk onze vakantiehuizen op de Veluwe
 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Bekijk welke typen vakantiewoningen wij o.a. te koop aanbieden op de Veluwe

Over de Veluwe

Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe! Maar de Veluwe biedt meer. Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur.  En dat alles op nog geen uurtje rijden van de Randstad. Kom, ontdek en beleef de Veluwe!

Vakantieparken op de Veluwe

Ontdek onze zes vakantieparken op de Veluwe.

  • Landgoed de Scheleberg (Lunteren)
  • Bospark Ede (Ede)
  • Recreatiepark 't Gelloo (Ede)
  • Recreatiepark de Wielerbaan (Wageningen)
  • Recreatiepark Beekbergen (Beekbergen)
  • Resort Veluwe (Garderen)

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning op de Veluwe op een van onze zes prachtige vakantieparken.

Ontdek de mogelijkheden
 

Vakantiewoningen te koop op de Veluwe

Wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe kiest u zelf waar u de woning voor gaat gebruiken.

  • Eigen gebruik: U geniet het hele jaar door zelf van de vakantiewoning.
  • Gedeeltelijke verhuur: U kiest voor een een combinatie van eigen gebruik en verhuur.
  • Volledige verhuur: U verhuurt de woning het gehele jaar via onze eigen verhuurorganisatie

Uiteraard bepaalt zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt.

De Veluwe is steeds populairder

De recreatiemarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland en dat merken wij bij TopParken ook. Het aantal gasten dat de Veluwe bezoekt is nog nooit zo hoog geweest. Niet alleen de Nederlandse vakantieganger weet de Veluwe steeds beter te vinden, ook Duitse gasten boeken steeds vaker een weekendje weg of vakantie op de Veluwe. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw rendement. Zowel in goede als slechte economische tijden hebben wij miljoenen vakantiebezoekers per jaar op onze vakantieparken.

Wij ontzorgen u volledig

Wanneer u een vakantiewoning aankoopt voor de verhuur hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van de woning, waar u de huurders vandaan haalt, over de schoonmaak of het onderhoud, TopParken ontzorgt u hier volledig in. Ook wanneer u zelf, met uw (klein) kinderen of met anderen wilt genieten van uw eigen vakantiewoning op de Veluwe. Het is mogelijk! Bij TopParken geniet u van top tot teen.

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen op de Veluwe? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.
Brochure aanvragen

🏡 Waar een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

Een vakantiewoning kunt u kopen op de Veluwe bij TopParken. U heeft de keuze uit 6 vakantieparken op de Veluwe. Wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe kunt u het hele jaar genieten van de prachtige natuur van de Veluwe. Daarnaast kunt u uw vakantiewoning verhuren; wel zo prettig voor extra inkomsten.

❓ Waarom een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

Een vakantiewoning kopen op de Veluwe bij TopParken heeft meerdere voordelen. Zo kunt u het hele jaar ontspannen op de Veluwe in uw eigen vakantiewoning. Daarnaast kunt u ervoor kiezen, wanneer u een vakantiewoning op de Veluwe koopt, om de accommodatie te verhuren. Dit is natuurlijk gunstig voor extra inkomsten. Wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe en ervoor kiest deze te verhuren, zullen wij u volledig ontzorgen en de verhuur volledig op ons nemen.

🤩 Welke vakantiewoning kan ik kopen op de Veluwe?

TopParken beschikt over diverse vakantiewoningen op de Veluwe die te koop staan. Een vakantiewoning kopen op de Veluwe kunt u bij TopParken op 6 vakantieparken. Of u nu op zoek bent naar een 2-persoons vakantiehuis of een recreatievilla voor 10 personen, TopParken heeft de ideale vakantiewoning voor u. Bekijk snel ons aanbod!

📍 Op welk vakantiepark kan ik een vakantiewoning op de Veluwe kopen?

U kunt bij TopParken een vakantiewoning kopen op de Veluwe op 6 verschillende vakantieparken. Zo beschikken de volgende vakantieparken over vakantiewoningen die te koop staan: Landgoed de Scheleberg, Recreatiepark Beekbergen, Recreatiepark 't Gelloo, Bospark Ede, Resort Veluwe en Recreatiepark de Wielerbaan. En extra leuk: wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe profiteert u ook nog eens van de vele parkfaciliteiten.