TopParken
 Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Vakantiewoningen te koop op de Veluwe

Het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe brengt vele voordelen met zich mee. U geniet het gehele jaar door van de natuur, de bossen en de heide van dit prachtige natuurgebied. Bij TopParken kunt u een eigen vakantiewoning kopen op een van de zes vakantieparken op de Veluwe. Hier vindt u een groot aanbod aan nieuwe vakantiewoningen en villa's voor eigen gebruik of voor de verhuur. Uiteraard bepaalt u zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt. Vakantiewoningen aan het water, aan de bosrand, voor twee personen of voor acht: er is altijd een type vakantiewoning die bij u past.

 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Over de Veluwe

Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe! Maar de Veluwe biedt meer. Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur. En dat alles op nog geen uurtje rijden van de Randstad. Kom, ontdek en beleef de Veluwe! Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning op de Veluwe op een van onze zes prachtige vakantieparken.

De Veluwe is steeds populairder

De recreatiemarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland en dat merken wij bij TopParken ook. Niet alleen de Nederlandse vakantieganger weet de Veluwe steeds beter te vinden, ook Duitse gasten boeken steeds vaker een weekendje weg of vakantie op de Veluwe. Zowel in goede als slechte economische tijden hebben wij miljoenen vakantiebezoekers per jaar op onze vakantieparken.

Ons aanbod op de Veluwe 

Over TopParken

Wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe kiest u zelf waar u de woning voor gaat gebruiken. Wanneer u een recreatiewoning koopt voor de verhuur hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van de woning, over de schoonmaak of het onderhoud, TopParken ontzorgt u hier volledig in. Ook wanneer u zelf, met uw (klein) kinderen of met anderen wilt genieten van uw eigen vakantiewoning op de Veluwe. Het is mogelijk!

De mogelijkheden:

 
  Eigen gebruik

  U geniet het hele jaar door zelf van de vakantiewoning.

  Combinatie van eigen gebruik en verhuur

  U kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

  Volledige verhuur

  U verhuurt de woning het gehele jaar via onze eigen verhuurorganisatie.

 
 
 

Wat geïnteresseerden ons vroegen

Waar kan ik een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen op 6 vakantieparken op de Veluwe. Deze parken zijn gelegen in Garderen, Beekbergen, Wageningen, Ede of Lunteren. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u geniet het hele jaar door van de prachtige Veluwe vanuit uw eigen vakantiehuis.

Wat zijn de voordelen van een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

U kunt het hele jaar door zelf gebruik maken van uw eigen vakantiewoning en ontspannen op de Veluwe. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om deze te verhuren. Dit is natuurlijk gunstig voor extra inkomsten. Wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe en ervoor kiest deze te verhuren, zullen wij u volledig ontzorgen en de verhuur volledig op ons nemen.

Op welk vakantiepark kan ik een vakantiewoning op de Veluwe kopen?

Op deze parken van TopParken zijn diverse vakantiewoningen te koop op de Veluwe: Landgoed de Scheleberg, Recreatiepark Beekbergen, Recreatiepark 't Gelloo, Bospark Ede, Resort Veluwe en Recreatiepark de Wielerbaan. En extra leuk: wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe profiteert u ook nog eens van de vele parkfaciliteiten.