TopParken
Tweedehands vakantiewoning kopen TopParken

Tweedehands vakantiewoning kopen

  • Goed onderhouden 2e hands vakantiewoningen
  • Op alle vakantieparken
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Tweedehands vakantiewoning kopen

Creëer waardevolle herinneringen voor u zelf en anderen door een tweedehands vakantiewoning te kopen. Continental Rekreatie en TopParken bieden goed onderhouden tweedehands vakantiewoningen aan op alle vakantieparken van TopParken. U beschikt het hele jaar over een unieke vakantiebestemming op een natuurrijke locatie in Nederland. Zo kunt u op elk moment terecht in uw tweedehands vakantiewoning. Daarnaast is het mogelijk om uw tweedehands vakantiehuis te verhuren via de professionele verhuurorganisatie van TopParken. Het aankooptraject is in betrouwbare handen van Continental Rekreatie.

 

Samenwerking Continental Rekreatie en TopParken

Met jarenlange ervaring en een schat aan kennis op zak is Continental Rekreatie anno nu een betrouwbare partner op het gebied van het kopen en verkopen van (tweedehands) vakantiewoningen. Continental Rekreatie begeleidt in samenwerking met TopParken aanstaande eigenaren tijdens het aankooptraject. Goed om te weten; de tweedehands vakantiewoningen op eigen kabel of huurkavel zijn beschikbaar voor eigen gebruik, als interessante investering of een combinatie van beide.

 
    Diverse fiscale voordelen
    Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
    Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten
 

2e hands vakantiewoning op een vakantiepark kopen

Vanuit uw tweedehands vakantiewoning kunt u letterlijk alle kanten op. Verken de natuurrijke omgeving op de fiets, ontdek de leukste dorpen en steden of maak onbeperkt gebruik van de vele faciliteiten op het vakantiepark. Het is een enorm groot voordeel wanneer u of uw gasten elke dag gebruik mogen maken van het zwembad, horeca en sportfaciliteiten. Zo kunt u optimaal van uw verblijf genieten. Bovendien maken de faciliteiten en de unieke locatie uw vakantiewoning aantrekkelijk voor de (gedeeltelijke) verhuur.

Huisje kopen voor eigen gebruik én verhuur

Bij veel vakantieparken in Nederland heeft u, wanneer u een huisje koopt, twee mogelijkheden: een vakantiewoning voor eigen gebruik of voor verhuur. In samenwerking met Continental Rekreatie biedt TopParken ook de mogelijkheid om een tweedehands vakantiewoning voor eigen gebruik én verhuur te kopen.

Zo kunt u gebruik maken van het huisje wanneer u dit wil en wanneer u er zelf geen gebruik van maakt nemen wij alles voor u uit handen en zorgen wij dat uw vakantiewoning verhuurt wordt aan vakantiegangers. U profiteert vervolgens van een interessant rendement én natuurlijk van vakantiegenot.

Continental Rekreatie begeleidt u graag bij de aankoop of verkoop van een chalet. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en het beschikbare aanbod. U wordt voorzien van alle gewenste informatie.