TopParken
visit veluwe

Kom, ontdek en beleef de Veluwe

 • Meerdere vakantieparken op de Veluwe
 • In Lunteren, Garderen, Ede, Wageningen en Beekbergen
 • Uitstekende restaurants op de parken

Eropuit op de Veluwe

Het natuurgebied de Veluwe staat bekend om haar prachtige paarse heidevelden, stuifzand, bossen en de wilde dieren. En bent u ook bekend met de culinaire Gelderse streekproducten bij de diverse (sterren) restaurants in de regio? Maar de Veluwe biedt meer. Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur. Combineer uw fietstocht door de natuur met een van de vele bezienswaardigheden op de Veluwe. Vanaf welk vakantiepark op de Veluwe vertrekt u voor een prachtige fietstocht?

 
 
 
 

Swipe voor meer foto's ➡

Laat u verrassen door de Veluwe

Dankzij de centrale ligging van de Veluwe is deze gemakkelijk te bezoeken vanuit verschillende Nederlandse regio's. U bent dan ook in een mum van tijd er even tussenuit. Zo ervaart u dat de Hoge Veluwe u een heerlijke week vakantie of weekend weg met veel uitjes, cultuur, culinaire hoogstandjes en natuur te bieden heeft. Bij de vakantieparken op de Veluwe van TopParken kunt u verblijven in een comfortabel en luxe vakantiehuis. Voor nog een beetje extra genieten kunt u kiezen voor een wellness vakantiehuis met een sauna, hottub, sunshower, buitendouche en/of spa. Wanneer komt u met uw familie of vrienden genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft? Kijk voor meer informatie op visitveluwe.nl.

Onze parken op de Veluwe

✓ Landgoed de Scheleberg in Lunteren
✓ Bospark Ede in Ede
✓ Recreatiepark 't Gelloo in Ede
✓ Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen
✓ Recreatiepark Beekbergen in Beekbergen
✓ Resort Veluwe in Garderen 

 

Vind uw ideale vakantiehuis op de Veluwe

To do's op de Veluwe

Het is een uitdaging om alle activiteiten op te noemen wat u op de Veluwe kunt doen, zien en beleven. Er is zoveel te ondernemen dat u tijdens uw vakantie tijd te kort komt om alles te doen. Onze vakantieparken zijn gelegen in vijf verschillende plaatsen, waardoor u telkens een ander stukje van dit adembenemende gebied kunt verkennen. Ook op de parken is er genoeg te beleven. Wij hebben hieronder 4 to do's voor zowel op de parken als op de Veluwe:

 
  Spot de Big Five

  Er zijn geen leeuwen of olifanten, maar wel kunt u er edelherten, wilde zwijnen, reëen, vossen en dassen spotten. 

  Bezoek het Kröller-Müller Museum

  Het is een waar juweel van kust en natuur gelegen in het hart van het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe.

  Plons in het zwembad

  Onze vakantieparken op de Veluwe beschikken over een binnen- en/of buitenzwembad. Bekijk per park welke zwembaden er zijn.

  Bezoek een gezellige stad

  Onze tips voor leuke steden in de buurt? Bezoek Arnhem, Ede, Lunteren, Veenendaal, Apeldoorn, Wageningen of Amersfoort!

 
 

Bekijk onze vakantieparken op de Veluwe

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Wat maakt de Veluwe een bijzondere bestemming om te bezoeken?

De Veluwe staat vooral bekend om het natuurschoon, de cultuur en geschiedenis, de vele recreatiemogelijkheden en de rust en ontspanning van de natuur.

Welke activiteiten zijn er te doen op de Veluwe?

De populairste activiteiten op de Veluwe zijn wandelen, fietsen, de big five spotten, paardrijden, het kröller-müller museum bezoeken, picknicken, klimbossen bezoeken en watersporten beoefenen.