1. Aangepaste vakantie
  2. Aanvullende comfort services
  3. Zorgeloos genieten
  4. Altijd de laagste prijs

Aangepaste vakantiewoning in Nederland

Zorgeloos genieten in een aangepaste vakantiewoning? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Bij ons geniet iedereen van top tot teen, dus ook wanneer u of een van uw medevakantiegangers mindervalide is. Onze speciaal aangepaste vakantiewoningen zijn drempelloos en voorzien van bredere doorgangen en een aangepaste badkamer en toilet. De vakantiehuizen zijn volledig rolstoeltoegankelijk, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het enige wat nog rest is uw favoriete vakantiebestemming kiezen! Onze aangepaste vakantiehuizen bevinden zich in Gelderland en Noord-Holland.

Bekijk onze aangepaste bungalows

Onze aangepaste vakantiewoningen(5)

Vanaf
€ 1.496
€ 1.373

Villa Superieur 14 personen Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
147Ja
Vanaf
€ 365
€ 341

Comfort 4 personen MIVA

Noord-Holland, Egmond aan den Hoef
42JaNee
Vanaf
€ 309

Deluxe 5 personen

Gelderland, Aalst
52Ja
Vanaf
€ 302

Deluxe 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
52Ja2
Vanaf
€ 301
€ 282

Comfort 4 personen MIVA

Gelderland, Lunteren
42JaNee

Aangepast vakantiehuis in Nederland bij TopParken

Een aangepaste bungalow vinden lastig? Niet bij TopParken! In onze aangepaste vakantiewoningen beleeft iedereen een topvakantie, dus ook rolstoelgebruikers en mindervaliden. De brede doorgangen, armsteunen in het toilet en de douche en de douchestoel maken uw verblijf comfortabel. En uw auto? Die parkeert u direct naast uw aangepaste vakantiehuis, zodat u geen grote afstanden hoeft af te leggen. 

Het voordeel van een aangepast vakantiehuis in Nederland bij TopParken? U bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur, zodat u er écht even uit bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aangepaste vakantiewoning aan zee? Of gaat u toch liever voor de Achterhoek? Eén ding is zeker: u geniet gegarandeerd, zonder zorgen! Bovendien maakt u bij TopParken onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen, zoals het restaurant en de visvijver.

Hoe uw vakantiehuis is aangepast?

✔️ Geen drempels
✔️ Brede doorgangen
✔️ Armsteunen bij toilet en douche
✔️ Douchestoel
✔️ Parkeren bij uw vakantiehuis

 

Aangepaste vakantie met aanvullende comfort services

Nog een voordeel van een aangepast vakantiehuis bij TopParken? Onze comfort services. Wij bieden (lichte) zorg aan tijdens uw aangepaste vakantie. Denk aan een dagje uit inclusief vervoer, onze boodschappendienst, thuiszorg in uw aangepaste vakantiehuis en hulp bij huishoudelijk werk. U krijgt een contactpersoon binnen TopParken aangewezen, die u helpt met de behoeften die u op dat moment nodig heeft. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw verblijf in een aangepaste vakantiewoning in Nederland, want iedereen verdient het om er eens lekker tussenuit te gaan!

Onze comfort services:

🚌 Dagje uit met vervoer

🧑‍⚕️ Thuiszorg in uw vakantiehuis

🍎 Boodschappendienst

🧹 Hulp bij huishoudelijk werk

Boek een aangepast vakantiehuis
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Meer informatie over onze comfort services?
Bespreek specifieke wensen en vragen met ons. Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via 088 - 500 24 24 of via ons speciale formulier.