1. Aangepaste vakantie
  2. Zorgeloos genieten
  3. Altijd de laagste prijs

Aangepaste vakantiewoning in Nederland

Zorgeloos genieten in een aangepaste vakantiewoning? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Bij ons geniet iedereen van top tot teen, dus ook wanneer u of een van uw medevakantiegangers mindervalide is. Onze speciaal aangepaste vakantiewoningen zijn drempelloos en voorzien van bredere doorgangen en een aangepaste badkamer en toilet. De vakantiehuizen zijn volledig rolstoeltoegankelijk, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het enige wat nog rest is uw favoriete vakantiebestemming kiezen! Onze aangepaste vakantiehuizen bevinden zich in Gelderland en Noord-Holland.

Bekijk onze aangepaste bungalows

Onze aangepaste vakantiewoningen(8)

Vanaf
€ 1.961
€ 1.816

Villa Superieur 12 personen Zwembad en Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
126Ja
Vanaf
€ 1.881
€ 1.744

Villa Superieur 10 personen Zwembad en Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
106JaNee
Vanaf
€ 1.194
€ 1.106

Villa Superieur 14 personen Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
147Ja2
Vanaf
€ 322
€ 302

Deluxe 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
52Ja2
Vanaf
€ 309
€ 292

Deluxe 5 personen

Gelderland, Aalst
52Ja
Vanaf
€ 269
€ 253

Comfort 4 personen MIVA

Gelderland, Lunteren
42JaNee
Vanaf
€ 257
€ 243

Comfort 2 personen MIVA

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
21Ja2
Vanaf
€ 256
€ 242

Comfort 5 personen MIVA

Noord-Brabant, Cromvoirt
52Ja2

Aangepast vakantiehuis in Nederland bij TopParken

Een aangepaste bungalow vinden lastig? Niet bij TopParken! In onze aangepaste vakantiewoningen beleeft iedereen een topvakantie, dus ook rolstoelgebruikers en mindervaliden. De brede doorgangen, armsteunen in het toilet en de douche en de douchestoel maken uw verblijf comfortabel. En uw auto? Die parkeert u direct naast uw aangepaste vakantiehuis, zodat u geen grote afstanden hoeft af te leggen. 

Het voordeel van een aangepast vakantiehuis in Nederland bij TopParken? U bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur, zodat u er écht even uit bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aangepaste vakantiewoning aan zee? Of gaat u toch liever voor de Achterhoek? Eén ding is zeker: u geniet gegarandeerd, zonder zorgen! Bovendien maakt u bij TopParken onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen, zoals het restaurant en de visvijver.

 

Aangepaste vakantie in Nederland

Nog een voordeel van een aangepast vakantiehuis bij TopParken? Onze parken zijn leuk voor de hele familie! Neemt u uw (klein)kinderen ook mee op vakantie? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat zij zich vervelen! Met een binnen- en/of buitenzwembad, speeltuinen en sportvelden komt 'vervelen' niet in ons woordenboek voor. En u? U komt ondertussen 100% tot rust in uw aangepaste vakantiehuis.

Zo kunt u onbezorgd genieten van uw verblijf in een aangepaste vakantiewoning in Nederland, want iedereen verdient het om er eens lekker tussenuit te gaan!

Hoe uw vakantiehuis is aangepast?

✔️ Geen drempels

✔️ Brede doorgangen

✔️ Armsteunen bij toilet en douche

✔️ Douchestoel

✔️ Parkeren bij uw vakantiehuis