TopParken
Affiliate programma TopParken

Affiliate programma

TopParken affiliate programma

TopParken heeft meerdere vakantieparken verspreid door heel Nederland en een zeer hoge naamsbekendheid. Het uitgebreide aanbod bestaat uit vakantiehuizen, vakantievilla's, safaritenten en kampeerplaatsen in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Het TopParken affiliate programma wordt aangeboden door TradeTracker.

Aanbod TopParken

TopParken heeft vakantieparken op verschillende plekken in Nederland. Op al deze vakantieparken kan de gast verblijven in een comfortabele accommodatie of op enkele vakantieparken verblijven op een kampeerplaats. De accommodaties bieden plek aan maximaal 14 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Bij TopParken is het ook mogelijk om een hond mee te nemen, want alle parken zijn huisdiervriendelijk. Bij ons vindt de gast gegarandeerd een accommodatie dat bij zijn of haar wensen past.

Tijdens een verblijf op een van onze parken kan de gast zich uitstekend vermaken in het binnen- en/of buitenzwembad, op het sportveld of aanschuiven in het restaurant. Kinderen vermaken zich ook met het animatieteam in het hoogseizoen, tijdens de schoolvakanties en weekenden vanaf Pasen.

Wat biedt TopParken u?

✓ U ontvangt 8% vaste commissie of 10% commissie voor onze focus parken.
✓ Er vindt geen ontdubbeling plaats;
✓ De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies of fingerprint;
✓ Wij werken met een Position Based Model. Waarbij de eerste en laatste publisher de meeste commissie ontvangen.
✓ Het is mogelijk om naar elk gewenst resultaat op de site te deeplinken;
✓ Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van TopParken? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via marketing@topparken.nl