TopParken
Bungalow met hond

Bungalow met de hond

 • Vakantieparken in de natuur
 • Bungalows met omheinde tuin
 • Maximaal 2 huisdieren per bungalow

Geniet samen met uw hond in een bungalow in Nederland

Als u graag op vakantie in Nederland wilt, dan is het wel zo fijn dat uw huisdier gewoon mee kan. Zo hoeft u geen oppas te regelen én viert u vakantie met het hele gezin, inclusief uw trouwe viervoeter. Bij TopParken kunt u een bungalow huren met uw hond. Geef tijdens het boeken aan of uw huisdier meekomt en wij matchen een hondvriendelijke bungalow met u. Kiest u voor een bungalow aan het water met uw hond of toch liever voor een bungalow op de Veluwe met de hond? Beide zijn topbestemmingen! Andere bestemmingen zijn ook mogelijk: u vindt ons in Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. Wat heeft uw voorkeur?

 

Vakantieherinneringen maken met uw hond

Een huisdiervriendelijke bungalow huren met uw hond is mogelijk bij TopParken. Op al onze vakantieparken is uw trouwe viervoeter van harte welkom! Heeft u moeite met kiezen tussen de unieke vakantiebestemmingen van TopParken? Eigenlijk kunt u geen foute keuze maken: alle parken liggen midden in de natuur, zodat u samen met uw hond de mooiste wandelingen maakt. Toch is een bungalow huren op de Veluwe met de hond wel een van de favorieten! Nationaal Park De Hoge Veluwe is rijk aan heidevelden, bossen en zandverstuivingen. U moet de Veluwe een keer bezocht hebben! Bovendien zijn Zuid-Limburg, Noord-Holland, Zuid-Limburg, de Achterhoek en de bossen van Brabant perfecte locaties voor het huren van een bungalow met uw hond.

Regels omtrent honden bij TopParken

Let op: honden zijn niet in alle accommodaties toegestaan.

  Maximaal twee honden per accommodatie toegestaan
  Geef tijdens het boeken aan dat uw hond meekomt door het reisgezelschap aan te passen
  De kosten bedragen €7,50 per hond per nacht
 

Ontdek hieronder ons aanbod waar honden welkom zijn 

Uw vakantie bij TopParken

Of u vroeg of last minute een bungalow met uw hond boekt, bij TopParken vindt u altijd de bungalow van uw wensen. Onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 14 personen en maximaal 2 huisdieren. Dankzij de complete inrichting bent u van alle gemakken voorzien. Buiten bevindt zich bij enkele bungalows een omheinde tuin, zodat uw huisdier in alle ruimte kan spelen en ravotten. Naast een unieke ligging in de natuur waar u prachtige wandelingen of fietstochten kunt maken, bieden onze vakantieparken ook uitstekende faciliteiten. Wat dacht u van een binnen- of buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden en gezellige horecagelegenheden? Op Parc de IJsselhoeve nabij Rotterdam bevindt zich zelfs een hondenspeeltuin voor uw trouwe viervoeter; gaaf toch!

Onze faciliteiten

 • Binnen- en/of buitenzwembad
 • Diverse speeltuinen
 • Sportvelden
 • Horecagelegenheden
 • Hondenspeeltuin bij de IJsselhoeve
 • Fietsverhuur
 
 

Waar gaat u een bungalow huren met uw hond?

Wat eerdere gasten ons vroegen

♦ Waar kan ik een leuke bungalow huren met de hond?

Bij TopParken huurt u een bungalow met de hond in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant of Limburg; de keuze is reuze! Onze bungalows zijn geschikt voor maximaal 14 personen en 2 honden, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beleeft zowel u als baasje als uw trouwe viervoeter een heerlijk ontspannen weekendje, midweek of langere vakantie!

♦ Waar kan ik last minute een bungalow met de hond huren?

Wanneer het deze week mooi weer wordt of u aan de dagelijkse gang van zaken wilt ontsnappen, begrijpen wij als geen ander dat u ertussenuit wilt. Op alle vakantieparken van TopParken kunt u last minute een bungalow huren met de hond. Tip: boek via deze website een bungalow met de hond en profiteer altijd van de laagste prijsgarantie!

♦ Waar kan ik een bungalow met de hond huren met omheinde tuin?

Enkele bungalows met de hond beschikken over een omheinde tuin bij TopParken. Tip: in de zoek en boek kunt u filteren op een omheinde tuin. Wij begrijpen wij als geen ander hoe fijn het is om een bungalow met omheinde tuin te boeken wanneer uw trouwe viervoeter mee gaat op vakantie. Op deze manier kan uw hond zorgeloos buiten lopen en kunt u volop genieten van uw welverdiende vakantie.