1. Unieke locaties in Nederland
  2. In een natuurrijke omgeving
  3. Altijd de laagste prijs

Bungalow met privé sauna

Uw vakantie doorbrengen in een bungalow met sauna die hélémaal voor uzelf is? Dat klinkt toch als een droomvakantie? Maak dit werkelijkheid en kies voor een bungalow met sauna op een van onze parken in Nederland. Kiest u voor een bungalow op de Veluwe of voor een bungalow in Limburg? Zowel op de Veluwe als in Zuid-Limburg (of op een van onze andere locaties) bevindt u zich in een rustgevende en natuurrijke omgeving en zult u optimaal genieten van uw vakantie. Bij TopParken kunt u een bungalow met sauna huren voor maximaal 8 personen. Dat de sauna zorgt voor ontspanning en stressvermindering wist u waaarschijnlijk wel, maar de sauna heeft nog meer voordelen. Kent u deze ook? Lees dan snel verder!

 

Bungalow met sauna huren bij TopParken

Of u nu in de lente, zomer, herfst of winter kiest voor een bungalow met sauna huren, het hele jaar door geniet u van de voordelen van een sauna. Bij TopParken heeft u de beschikking over een privé sauna en kunt u ongestoord met uw gezelschap genieten van de warmte in de sauna. Of verwen uzelf met nog meer luxe en kies voor een bungalow met sauna en spa! Na een tijdje in de sauna even afspoelen met een koude douche en vervolgens relaxen in de spa. Kan uw vakantie nóg fijner?

Een bungalow met sauna huren bij TopParken kan voor 2 tot 8 personen. Uw bungalow is sfeervol ingericht en voorzien van verschillende moderne gemakken. Tevens beschikt u over een parkeerplaats bij de accommodatie en een gemeubileerd terras. Ook zijn honden welkom in een aantal van onze bungalows met sauna.

Voordelen van een sauna

✦ Verbeteren van de doorbloeding

✦ Uitscheiden van afvalstoffen

✦ Een gezonde huid

✦ Verlicht gewrichts- en spierpijn

✦ Dieper slapen

✦ Betere conditie van de aderen

✦ Betere weerstand

Ontdek de omgeving

Wanneer u ervoor kiest om een bungalow met sauna te huren bij TopParken maakt u natuurlijk graag gebruik van de wellness faciliteiten bij uw bungalow. Maar het is ook zeker de moeite waard om de natuurrijke omgeving van de Veluwe of het heuvelachtige Limburg te ontdekken. Maak een fijne wandeling of fietstocht, geniet van een drankje op een terrasje of bezoek een museum of pretpark in de buurt. Tijdens een vakantie op onze vakantieparken ervaart u een fijne afwisseling tussen ontspanning en inspanning en een rustige en levendige omgeving. Na een dagje uit is er natuurlijk niets fijner dan nog even relaxen in de sauna van uw bungalow.

 
Boek uw bungalow met sauna
 

Beoordeeld met een 8.5 | door Erik | verbleef bij Landgoed de Scheleberg

We hebben genoten van 10 heerlijke dagen in een 7p Wellness huisje. De temperatuur buiten heeft ons er niet van weerhouden om gebruik te maken van de spa. Juist door die temperatuur hebben we veel plezier gehad van de airco. Al met al zijn we uitgerust weer naar huis gekeerd.