TopParken
Camping Nieuwegein

Camping Nieuwegein

 
  • In Lexmond, 15 min. vanaf Nieuwegein
  • Camping ‘Resort Lexmond'
  • Direct aan rivier de Lek
  • Ruime kampeerplaatsen

Camping nabij Nieuwegein

In het hart van Nederland, nabij Nieuwegein en Utrecht, vormt de camping van Resort Lexmond een ideale ontsnapping aan de alledaagse routine. De directe nabijheid van rivier de Lek en het authentieke, oer-Hollandse landschap met polders en molens maken deze camping nabij Nieuwegein tot een aangenaam toevluchtsoord.

 

Resort Lexmond: Kamperen dichtbij Nieuwegein

Beleef de ultieme kampeervakantie bij Resort Lexmond, een vakantiepark en camping aan rivier de Lek, in de nabijheid van Nieuwegein. Laat u verwennen door moderne faciliteiten in ons gebouw met een vriendelijke receptie en een sfeervolle horecagelegenheid, inclusief een sfeervol dakterras. Neem een verkwikkende duik in ons buitenzwembad met apart kinderbad, omringd door een volledig vernieuwde infrastructuur die perfect harmonieert met de weelderige natuurlijke omgeving. Resort Lexmond straalt een charmante sfeer uit die naadloos aansluit op deze prachtige locatie. En goed nieuws voor hondenliefhebbers: uw trouwe viervoeters zijn hier van harte welkom.

Zo ziet de kampeerplaatsen eruit

Op de camping van Resort Lexmond kunt u optimaal genieten van de rust en ruimte van de natuur. Met 65 plekken van ongeveer 150m2 bieden we voldoende ruimte en privacy voor een ontspannen verblijf. Parkeer moeiteloos bij uw kampeerplaats en maak gebruik van moderne voorzieningen zoals stroomaansluitingen, enkele plekken met toe- en afvoer van water en een volledig gerenoveerd sanitair gebouw. Van 1 april tot 31 oktober is de camping geopend en kunt u genieten van deze prachtige locatie direct aan de oevers van de rivier de Lek.

Dit moet je weten over de kampeerplaatsen:

  • Ruime kampeerplaatsen (150 m2)
  • Geschikt voor caravans, vouwwagens en tenten
  • Direct aan het water van rivier de Lek
  • Vernieuwd, modern sanitairgebouw
  • Honden zijn welkom
 

Ontdek de omgeving van Nieuwegein vanaf uw kampeerplek

De camping in het midden van Nederland is makkelijk te bereiken en ligt dicht bij de charmante plaatsen Lexmond, Utrecht en Nieuwegein. De camping ligt direct aan de kalmerende wateren van de Lek, met een uitnodigend strand voor ontspanning. Watersport- en vaarliefhebbers zoeken hun ontspanning vaker op het water. Er is bijvoorbeeld een haven en boothelling. Als u wat levendigheid zoekt, bent u binnen korte tijd in het centrum van Nieuwegein. Volg een van de vele wandel- en fietsroutes en ga en sta waar u maar wilt. Vergeet niet te genieten!

 

Bekijk ook ⤵

Camping Lexmond

Heeft u binnenkort een weekendje vrij, of bent u op zoek naar een camping waar u de zomervakantie door kunt brengen? Kies dan voor onze camping in Lexmond!

Camping Culemborg

Ontdek de perfecte ontsnapping in de natuur nabij Culemborg. Onze camping biedt rust, comfort en avontuur. Reserveer nu voor een onvergetelijke ervaring!