TopParken

Fietsen in Zuid-Limburg

Vele heuvels, prachtige landschappen en uitnodigende horecagelegenheden; dé ingrediënten voor een fietsvakantie. In Zuid-Limburg zijn al deze ingrediënten te vinden. Of u nu voor een lange vakantie kiest of een midweek- of weekend weg met de fiets, een bezoek aan Zuid-Limburg is altijd een goed idee.

 
 

Lees verder onder de foto's ⤵️

 

Fietsen in Limburg

De provincie Limburg is dé fietsprovincie bij uitstek. Al fietsend door de glooiende heuvels waant u zich echt even in het buitenland. Naast de adembenemende vergezichten ervaart u vanaf uw (elektrische) fiets, mountainbike of de racefiets de gastvrijheid van het Limburgse.

Of u nu op zoek bent naar een route langs culturele hoogtepunten of juist naar een uitdagende route samen met uw wielerfanaten, de routes in Zuid-Limburg zijn prachtig voor elke fietser.

Ontdek Limburg op de fiets

Wielrennen in Limburg

Zuid-Limburg is een van de populairste plaatsen van Nederland om te wielrennen. De heuvels zorgen voor de nodige uitdaging, zonder de grens over te gaan. Er vinden dan ook veel wielrennen evenementen plaats in het zuiden van ons land zoals de Amstel Gold Race, Hel van Voerendaal en de Résidence Valkenburg Klim Classic. Maar ook voor die hobbyisten is het een uitnodigende locatie om te wielrennen. Waar wacht u nog op? Pak uw wielrenfiets en kom wielrennen in Limburg!

Wielrennen evenementen

In het voorjaar en de zomer vinden er diverse wielerevenementen plaats in Zuid-Limburg zoals de Amstel Gold Race, de Hel van Voerendaal, Résidence Valkenburg Klim Classic en de Klimomloop Berg en Terblijt. Moedig de wielrenners aan vanaf de zijlijn of neem zelf deel aan een van de vele wielrennen evenementen in Limburg.

Fietsverhuur vakantiepark

Dan nu de ultieme vraag: Neemt u de fiets mee tijdens uw vakantie of gaat u voor het ultieme avontuur en pakt u de fiets naar het zuiden van ons land. Waar u ook voor gaat, tijdens een verblijf op Résidence Valkenburg geniet u hoe dan ook van een fijne fietsvakantie. Niet in de mogelijkheid om uw eigen fiets(en) mee te nemen? Geen probleem, huur een (elektrische) fiets op het vakantiepark en ga er op uit!

Fietsvakantie in Zuid-Limburg

Uiteraard kent Nederland nog talloze andere mooie plekken naast Zuid-Limburg. De allermooiste ontdekt u te voet of op de fiets. Verlaat tijdens uw fietsvakantie begane wegen en ontdek de mooiste plekken via kleine fiets- en wandelpaden. Stap op de fiets en laat u verrassen voor de Nederlandse natuur zoals de Veluwe, een waterrijke omgeving of de Achterhoek. Neem uw fiets mee tijdens een verblijf op een vakantiepark in Nederland of ga voor het optimale, duurzame ervaring; op fietsvakantie richting het zuiden. Onderweg kunt u stoppen op de mooiste plekken die ons land rijk is.

Ervaar zelf hoe mooi Zuid-Limburg is!
 

Bekijk ook:


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend