TopParken
Groepsaccommodatie Nederland

Groepsaccommodatie Nederland

  • Groepsaccommodaties op een vakantiepark
  • Geschikt voor 10, 12 en 14 personen
  • Ook met priv√© wellnessfaciliteiten

Groepsaccommodatie in Nederland

Bent u op zoek naar de ideale groepsaccommodatie in Nederland? Bij TopParken heeft u de keuze uit een luxe groepsaccommodatie in Gelderland op Résidence Lichtenvoorde of Bospark Ede. Geen ouderwetse groepsaccommodatie met een grote slaapzaal waar u op een luchtbed slaapt. Nee, de groepsaccommodaties in Nederland van TopParken bieden zeer veel comfort en luxe. Er zijn zelfs mogelijkheden tot privé wellness. In de verschillende groepsaccommodaties kunt u verblijven met gezelschappen t/m 14 personen.

 

Uw groepsaccommodatie in Gelderland

Bij Bospark Ede verblijft u in een groepsaccommodatie op de Veluwe, met het Nationaal Park De Hoge Veluwe op slechts 15 kilometer afstand. Een leuke plek voor diverse groepsactiviteiten. Het voordeel van een groepsaccommodatie op een vakantiepark zijn de parkfaciliteiten die tot uw beschikking staan. Bij Bospark Ede kunt u een duik nemen in het buitenzwembad waar ook de kleintjes in een apart badje waterpret beleven. Liever een potje voetbal, basketbal of biljart? Dit is mogelijk dankzij de sportfaciliteiten. Ook voor een hapje en een drankje hoeft u het park niet te verlaten. U kunt aanschuiven in het restaurant.

Liever een groepsaccommodatie in de Achterhoek? Kies dan voor Residence Lichtenvoorde. Van sportieve activiteiten voor alle leeftijden tot culturele en historische bezienswaardigheden, in de Achterhoek is genoeg te beleven. Maar u hoeft het park niet te verlaten. U kunt fitnessen, voetballen, jeu de boulen, bowlen of zwemmen op dit vakantiepark in de Achterhoek. Ook de kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin of bij de kidsclub. Een uitstekende afsluiting van uw vakantie in een groepsaccommodatie in Gelderland? Een heerlijke BBQ eenvoudig geregeld via de BBQ-service op het park.

 

Groepsaccommodatie voor 10 personen

Bij Bospark Ede kunt u verblijven in een groepsaccommodatie geschikt voor 10 personen. U beschikt over 5 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een ruime woonkamer en keuken en een parkeerplaats naast uw 10-persoons groepsaccommodatie. Indien gewenst kunt u kiezen voor de groepsaccommodatie met slaapkamer op de begane grond. In de tuin heeft uw gezelschap alle ruimte. 

 
Huur een 10-persoons groepsaccommodatie
 

Groepsaccommodatie voor 12 personen

Op zoek naar een 12-persoons groepsaccommodatie? Dan kunt u kiezen uit beide vakantieparken van TopParken. Het 12-persoons vakantiehuis in Ede beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Kiest u voor de groepsaccommodatie voor 12 personen in Lichtenvoorde? Dan heeft u naast 6 slaapkamers en 2 badkamers toegang tot privé wellness bij uw accommodatie. Ontspan in de sauna!

 
Huur een 12-persoons groepsaccommodatie
 

Groepsaccommodatie voor 14 personen

TopParken beschikt ook over een groepsaccommodatie voor 14 personen. Deze nieuwe accommodatie kunt u huren bij Résidence Lichtenvoorde. De stijlvolle villa beschikt over 7 slaapkamers en 3 badkamers. De woonkamer en keuken zijn sfeervol ingericht met een sfeerhaard. Ook in deze 14-persoons groepsaccommodatie heeft u de beschikking over privé wellness. Duikt u het eerst in de sauna of de sunshower?

 
Huur een 14-persoons groepsaccommodatie
 

Locatie van Bospark Ede

 

Locatie van Résidence Lichtenvoorde

 

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties in Nederland

ūüź∂ In welke groepsaccommodatie in Nederland is mijn hond welkom?

TopParken heet alle gasten van harte welkom, ook honden! Een groepsaccommodatie in Nederland met uw hond huren kan op zowel Bospark Ede als Résidence Lichtenvoorde. U mag maximaal 2 honden meenemen naar uw groepsaccommodatie. Geeft u tijdens het reserveren wel even aan dat uw hond meekomt?

ūüďć Op welke plek kan ik een groepsaccommodatie in Gelderland huren?

De twee gebieden die Gelderland typeren zijn de Veluwe en de Achterhoek. Bij TopParken kunt u kiezen voor een groepsaccommodatie op de Veluwe bij Bospark Ede en een groepsaccommodatie in de Achterhoek bij Résidence Lichtenvoorde. Zo kunt u optimaal genieten van deze natuurrijke en veelzijdige provincie!

ūüõĆ Waar vind ik een groepsaccommodatie voor 14 personen met 7 slaapkamers?

De door u gewenste groepsaccommodatie voor 14 personen met 7 slaapkamers vindt u bij TopParken op Résidence Lichtenvoorde. Deze nieuwe groepsaccommodatie in Gelderland is gelegen aan het water en beschikt over eigen wellnessfaciliteiten. Gegarandeerd dat u hier zult genieten met uw hele gezelschap.


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend