TopParken
Groepsaccommodatie Nederland

Groepsaccommodatie huren in Nederland

  • Diverse natuurrijke vakantieparken
  • Geschikt voor 10, 12 en 14 personen
  • Ook met privé wellnessfaciliteiten

Vier vakantie in een luxe groepsaccommodatie

Bij TopParken heeft u de keuze uit luxe accommodaties voor groepen in Gelderland op Résidence Lichtenvoorde, Landgoed de SchelebergBospark Ede of Recreatiepark Beekbergen. Geen ouderwetse groepsaccommodatie met een grote slaapzaal waar u op een luchtbed slaapt. Nee, de groepsaccommodaties van TopParken bieden zeer veel comfort en luxe. Er zijn zelfs mogelijkheden tot privé wellness.  U kunt verblijven met gezelschappen t/m 14 personen.

Bospark Ede
Nederland - Gelderland

 

Landgoed de Scheleberg
Nederland - Gelderland

 

Résidence Lichtenvoorde
Nederland - Gelderland

 

Recreatiepark Beekbergen
Nederland - Gelderland

 

Uw groepsaccommodatie in Gelderland

Bij Bospark Ede, Recreatiepark Beekbergen en op Landgoed de Scheleberg verblijft u vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een uitstekende plek voor diverse groepsactiviteiten. Het voordeel van een groepsaccommodatie op een vakantiepark zijn de parkfaciliteiten die tot uw beschikking staan. Op de parken kunt u een duik nemen in het buitenzwembad waar ook de kleintjes in een apart badje waterpret beleven. Liever een potje voetbal, basketbal of biljart? Dit is mogelijk dankzij de sportfaciliteiten. Ook voor een hapje en een drankje hoeft u het park niet te verlaten. U kunt zo aanschuiven in het restaurant.

Liever een groepsaccommodatie huren in de Achterhoek? Kies dan voor Résidence Lichtenvoorde. Van sportieve activiteiten voor alle leeftijden tot culturele en historische bezienswaardigheden, in de Achterhoek is genoeg te beleven. Maar u hoeft het park niet te verlaten. U kunt fitnessen, voetballen, jeu de boulen, bowlen en zwemmen op dit vakantiepark. Ook de kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin. 

 
 
 

10 personen

Bij Bospark Ede, Recreatiepark Beekbergen en Landgoed de Scheleberg kunt u verblijven in een groepsaccommodatie met 10 personen. U beschikt over 5 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een ruime woonkamer en keuken en een parkeerplaats naast uw 10-persoons accommodatie. Indien gewenst kunt u bij Bospark Ede kiezen voor de groepsaccommodatie met slaapkamer op de begane grond. In de tuin heeft u alle ruimte.

 

12 personen

Op zoek naar een 12-persoons groepsaccommodatie? Dan kunt u kiezen uit twee vakantieparken van TopParken. Het 12-persoons vakantiehuis in Ede beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Kiest u voor de groepsaccommodatie voor 12 personen in Lichtenvoorde? Dan heeft u naast 6 slaapkamers en 2 badkamers toegang tot privé wellness bij uw accommodatie. Ontspan in de sauna!

 

14 personen

TopParken beschikt ook over een groepsaccommodatie voor 14 personen. Deze accommodatie kunt u huren bij Résidence Lichtenvoorde. De stijlvolle villa beschikt over 7 slaapkamers en 3 badkamers. De woonkamer en keuken zijn sfeervol ingericht met een sfeerhaard. Ook in deze 14-persoons groepsaccommodatie heeft u de beschikking over privé wellness. Duikt u het eerst in de sauna of het zwembad?

 

Locatie van Bospark Ede

 

Locatie van Résidence Lichtenvoorde

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

In welke groepsaccommodatie is mijn hond welkom?

TopParken heet alle gasten van harte welkom, ook honden! Een groepsaccommodatie in Nederland met uw hond huren kan op zowel Bospark Ede als Résidence Lichtenvoorde. U mag maximaal 2 honden meenemen naar uw accommodatie. Geeft u tijdens het reserveren wel even aan dat uw hond meekomt?

Op welke plek in Gelderland kan ik een groepsaccommodatie huren?

Bij TopParken kunt u kiezen voor een groepsaccommodatie op de Veluwe bij Bospark Ede, Recreatiepark Beekbergen en Landgoed de Scheleberg en in de Achterhoek bij Résidence Lichtenvoorde. 

Waar vind ik een groepsaccommodatie voor 14 personen met 7 slaapkamers?

De door u gewenste groepsaccommodatie voor 14 personen met 7 slaapkamers vindt u bij TopParken op Résidence Lichtenvoorde. Deze accommodatie in Gelderland is gelegen aan het water en beschikt over eigen wellnessfaciliteiten. Gegarandeerd dat u hier zult genieten met uw hele gezelschap.